20 / 04 / 2024

Kiğılı yurtdışında 39 mağaza açtı!

Kiğılı yurtdışında 39 mağaza açtı!

KİĞILI Mağazalarının sahibi Abdullah Kiğılı, bugün 67 ilde, 230'a yakın mağaza ve 2085 kişi ile Türkiye'ye hizmet verdiklerini, yurtdışında 39 mağaza açarak Kiğılı markasını dünya vatandaşları ile tanıştırdıklarını kaydetti.



KİĞILI Mağazalarının sahibi Abdullah Kiğılı, Türkiye'nin tekstil sektöründe dünyada önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, "Avrupa'da eskiden kartvizitimizi verdiğimizde, ürünlerdeki Made in Turkey etiketini gördüklerinde bizimle ilgilenmezlerdi. Bugün kartımı uzattığımda Avrupalı üreticiler ayağa kalkıyor. İtalya'nın en büyük kaşmir fabrikası Colombo'nun sahibi, bizden sipariş almak için bir günlüğüne Türkiye'ye geliyor" dedi. 


YURTDIŞINDA 39 MAĞAZA AÇTIK 

Trump AVM Sohbetleri dizinde konuşan Kiğılı, Türkiyede ilk AVM'ler kurulmaya başladığında cesaret edip AVM'de mağaza açmadığını belirterek, 2000 yılından sonra AVM'lerde yer almaya başladıklarını, Türkiye geneline yayılarak mağaza açtıklarını söyledi. Bugün 67 ilde, 230'a yakın mağaza ve 2085 kişi ile Türkiye'ye hizmet verdiklerini, yurtdışında 39 mağaza açarak Kiğılı markasını dünya vatandaşları ile tanıştırdıklarını kaydetti. Kiğılı, Beyoğlu'nda ilk mağazasını ailesinden çekindiği için gizlice açtığını, 5 yıl sonra o mağazanın bulunduğu hanı satın aldığını sözlerine ekledi. 


Yeni Akit




Geri Dön