24 / 04 / 2024

Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu Projesi!

Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu Projesi!

Firma: Kiler GYO

Proje: Beylikdüzü Yakuplu

Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu Projesi ve Kiler GYO Beylikdüzü Projesi'ne 2014 tarihinde başlanacak. Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu projesinde toplamda 1300 konut ile 17 blok yer alacak



Kiler GYO projelerine yenisini ekliyor. Kiler GYO,  Beylikdüzü Yakuplu  Projesi'ne ve E5 üzeri Beylikdüzü projesine 2014 senesinde başlayacak. 


Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu Projesi kapsamında 1300 daire yer alıyor.  Kiler GYO  Beylikdüzü Yakuplu Projesi 17 bloktan meydana geliyor. 


Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu Projesi içinde ticari üniteler blokların altında zemin katlarda bulunacak. 


Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu Projesi kapsamında toplam inşaat alanı 158 bin metrekare olarak belirlendi. 


Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu Projesi, D-100 karayoluna, TEM bağlantı yoluna ve Ambarlı Limanı'na yakın mesafede yükseliyor. 


Kiler GYO Beylikdüzü projesi ise 60 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. 3 bloktan oluşan Kiler GYO Beylikdüzü projesi kapsamında konut ve ticari birimler bulunuyor. 


Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu Projesi!


Kiler GYO Beylikdüzü ve Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu Projesi'ne 2014 senesinde başlanacak. Kiler GYO Beylikdüzü projesi, metro-metrobüs güzergahında yükseliyor. 


Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu Projesi satış fiyatları ve Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu Projesi teslim tarihi gibi detaylar henüz belirlenmedi. 


Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu Projesi iletişim

Tel : 0212 456 15 00 

Web: www.kilergyo.com



projeye sor



Geri Dön