17 / 04 / 2024

Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu Projesi satış fiyatları

Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu Projesi satış fiyatları

Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu Projesi ve Kiler GYO Beylikdüzü Projesi'ne 2014 tarihinde başlanacak. Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu projesinde toplamda 1300 konut ile 17 blok yer alacak

Referans Beylikdüzü'nün değeri 1 yılda 922.4 milyon TL arttı!

Kiler GYO, İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Referans Beylikdüzü projesinin 2023 değerini resmen açıkladı. Peki Referans Beylikdüzü projesinin 2023 değerine kadar oldu?

Referans Beylikdüzü'nde teslimler yıl sonunda! 

Kiler GYO tarafından hayata geçirilen Referans Beylikdüzü projesinde konut teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Peki Kiler GYO Referans Beylikdüzü projesi nerede? İşte merak edilenler...

Referans Beylikdüzü projesinin 2022 değeri açıklandı! Kiler GYO duyurdu!

Kiler GYO, İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Referans Beylikdüzü projesinin 2022 değerini resmen açıkladı. Peki Referans Beylikdüzü projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Kiler GYO 162 milyon liraya iş merkezi alacak

Kiler GYO tarafından KAP'a yapılan açıklamada İstanbul Bahçelievler'de toplam 22 bağımsız işyerinden oluşan ve 10 bin 553 metrekarelik bir taşınmasın alınmasına karar verildiği bildirildi.

Referans Beşiktaş nerede? Kiler GYO Referans Beşiktaş fiyat listesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi başlıyor. Söz konusu proje Referans Beşiktaş adıyla yükselecek. Peki Referans Beşiktaş nerede? Kiler GYO Referans Beşiktaş fiyat listesi...

Referans Beylikdüzü 15 soruda tüm detaylarıyla! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kiler GYO Referans Beylikdüzü projesi için düğmeye bastı. Peki Referans Beylikdüzü nerede? İşte Referans Beylikdüzü projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Kiler GYO Referans Beylikdüzü'yle 709 konut geliyor! Yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Referans Beylikdüzü projesi için düğmeye bastı. Projede 709 konut ve 19 adet ticari alan yer alıyor. 

Kiler GYO Beylikdüzü arsalarının değeri ne kadar oldu?

Kiler GYO'nun Beylikdüzü arsaları, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Kavalı Mahallesi, Ada Çiftliği Mevkii, 183 ada 1 parsel ve 184 ada 1 parselde yer alıyor. Peki bu arsaların 2021 yılsonu değeri ne oldu?

Referans Beylikdüzü'nün değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Beylikdüzü Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Beylikdüzü Projesi'nin değeri ne kadar?

Kiler GYO-İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi Beylikdüzü projesi feshedildi!

Kiler GYO ve İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nin ile imzalamış olduğu 03.05.2017 tarihli "Düzenleme Şeklinde Kat Karşılığı İnşaat ve Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşım Sözleşmesi" "Fesihname ve İbra Sözleşmesi" imzalanarak karşılıklı olarak feshedildi.

Kiler GYO 2021 yılı için Eren Bağımsız Denetim'le anlaştı!

Kiler GYO'nun 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesiyle  ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim A.Ş.'nin bağımsız denetim  kuruluşu olarak seçilmesi Genel Kurul'da kabul edildi. 

Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba, Kiler GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Kiler GYO'nun bağımsızlık beyanları bulunan Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba'nın bağımsız yönetim kurulu üye adayları şeklinde belirlenmesine karar verildi.

Gökhan Yıldız, Kiler GYO Genel Müdürü oldu!

Kiler GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği kapsamında şirket Genel Müdürlük görevine Gökhan Yıldız atandı.

Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu Projesi satış fiyatları Haberi

Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu Projesi satış fiyatları

Kiler GYO projelerine yenisini ekliyor. Kiler GYO, Beylikdüzü Yakuplu Projesi'ne ve E5 üzeri Beylikdüzü projesine 2014 senesinde başlayacak. 


Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu Projesi kapsamında 1300 daire yer alıyor. Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu Projesi 17 bloktan meydana geliyor. 


Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu Projesi içinde ticari üniteler blokların altında zemin katlarda bulunacak. 


Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu Projesi kapsamında toplam inşaat alanı 158 bin metrekare olarak belirlendi. 


Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu Projesi, D-100 karayoluna, TEM bağlantı yoluna ve Ambarlı Limanı'na yakın mesafede yükseliyor. 


Kiler GYO Beylikdüzü projesi ise 60 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. 3 bloktan oluşan Kiler GYO Beylikdüzü projesi kapsamında konut ve ticari birimler bulunuyor.