16 / 04 / 2024

Kilia Şile Konakları iletişim!

Kilia Şile Konakları iletişim!

Firma: Ekşioğlu İmsa İnşaat

Proje: Kilia Şile Konakları

Kilia Şile Konakları iletişim ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Kilia Şile Konakları projesinde birinci etap konutları 24 ay sonra sahiplerine teslim ediliyor...




Ekşioğlu İmsa İnşaat tarafından inşa ediliyor olan  Kilia Şile Konakları  projesi Şile Çavuş Mahallesi'nde yükseliyor. Kilia Şile Konakları iletişim bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Kilia Şile Konakları projesi iki etaptan meydana geliyor. Kilia Şile Konakları projesinde birinci etap konutları 24 ay sonra, ikinci etap konutları 36 ay sonra teslim ediliyor.


Kilia Şile Konakları projesinde 104 adet tripleks villa ve AVM alanı yer alıyor. Kilia Şile Konakları projesinde yüzde 25 peşinat sonrasında 120 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor.


Kilia Şile Konakları iletişim için 0216 712 16 47 numaralı telefonu arayarak, Kilia Şile Konakları satış ofisine ulaşabilirsiniz. Kilia Şile Konakları'nda villalar 300 - 500 metrekare arasında değişiyor.


Kilia Şile Konakları projesinde piknik alanı, spor alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness merkezi, buhar odası, sauna gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Kilia Şile Konakları ulaşım!

Kilia Şile Konakları adres bilgisi: Çavuş Mah. Bayrak Cad. No: 6 Şile -  İstanbul 



Kilia Şile Konakları iletişim bilgisi

Telefon: 0216 712 16 47

Web adresi: http://www.kilia.com.tr/


projeye sor



Geri Dön