26 / 04 / 2024

Şile Kilia Konakları iletişim!

Şile Kilia Konakları iletişim!

Firma: İmsa İnşaat

Proje: Şile Kilia Konakları

Şile Kilia Konakları iletişim bilgileri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Şile Kilia Konakları projesinde dairelerin alanları 300 metrekareden başlıyor ve de 500 metrekareye kadar yükseliyor.



Kilia Konakları projesi, Şile'de inşa ediliyor. Şile Kilia Konakları iletişim bilgileri kapsamında detaylardan önce projeden bahsedelim. 


Şile Kilia Konakları projesi toplam yatırım bedeli 100 milyon dolar olarak belirlendi. Şile Kilia Konakları projesinde konutlar Yeşil Mercan Konakları, Sarı Çınar Konakları ve Mavi Kale Konakları'ndan oluşuyor. 


Şile Kilia Konakları kapsamında yer alan dairelerin alanları 300 metrekareden başlıyor ve 500 metrekareye kadar yükseliyor.  Şile Kilia Konakları  projesi,  İmsa İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. 


Şile Kilia Konakları fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. Banka kredisi ile vadelendirme yapılan Şile Kilia Konakları kapsamında toplam 104 konut yer alıyor. 


Şile Kilia Konakları ne zaman teslim?

Şile Kilia Konakları projesinde yer alan daireler 36 ay sonra teslim edilecek. 


Şile Kilia Konakları projesinin sosyal alanlarında bisiklet ve yürüyüş yolları, otopark, piknik alanları, güvenlik, yüzme havuzu ve spor alanları bulunuyor. 


Şile Kilia Konakları iletişim:

Şile Kilia Konakları iletişim Telefon: 0216 712 16 47

Web adresi: http://www.kilia.com.tr/  


projeye sor



Geri Dön