20 / 04 / 2024

Mermerler Plaza'nın inşaatına başlandı! Metrekaresi 6 bin dolara!

Mermerler Plaza'nın inşaatına başlandı! Metrekaresi 6 bin dolara!

Firma: Kılıçoğlu ve Delta Yapı ortaklığı

Proje: Kur İş Kule

Kılıçoğlu Group, birbiri ardına başlattığı yeni iş merkezi projeleriyle İstanbul’da nitelikli ofis ve mağaza arayanlara alternatifler sunuyor. İnşaatı başlayan Kılıçoğlu Mermerler Plaza iki ay içinde satışa çıkıyor...



İnşaat sektöründe adını kalite ve güvenle duyuran Kılıçoğlu Group İstanbul’daki 3. büyük gayrimenkul projesinin inşaatına başladı. Kartal’da Hukukçular Towers ve Kuriş Kule projelerinin inşaat ve satışını gerçekleştirmekte olan Kılıçoğlu Group, son projesi için adres olarak İstanbul’un en prestijli iş alanlarından Kozyatağı’nı seçti. Şirket tabanda birleşen 3 bloktan oluşan yeni ticari gayrimenkul projesi Kılıçoğlu Mermerler Plaza’yı iki ay içinde satışa çıkartıyor.


Sivil Kentsel Dönüşüm Projesi Örneği


Kılıçoğlu Mermerler Plaza hakkında bilgi veren Kılıçoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, son projelerinin sivil bir kentsel dönüşüm projesi örneği olduğuna dikkat çekti.  Kılıç, arsada daha önce bulunan Mermerler Plaza’yı arsa sahibiyle anlaşarak yıktıklarını ve yerine bölgenin ihtiyaç duyduğu daha güvenli, daha kaliteli ve teknolojik bir iş merkezi yapımına başladıklarını açıkladı. Talat Kılıç, Kozyatağı bölgesinin iş sahipleri için vazgeçilmez alanlardan biri olduğuna dikkat çekti. 


Talat Kılıç “ İstanbul’da iş sahiplerinden Anadolu yakasındaki gözde bölgeleri saymasını isteseniz eminiz Kozyatağı, Ataşehir, Altunizade,  Kavacık,  şeklinde bir sıralama çıkacaktır. Pek çok şirketin merkezi ve irtibat ofisinin bulunduğu Kozyatağı’nda Mermerler Plaza olarak bilinen eski iş merkezi, lokasyon olarak bölgenin stratejik noktalarından birinde yer alıyordu. Biz şimdi bu alanın en iyi şekilde yeniden değerlendirilerek, İstanbul iş dünyasına Kılıçoğlu Mermerler Plaza adıyla yeniden kazandıracak olmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.


Bina Yüksekliği 95 Metre


Mermerler Plaza, 33 bin 500 metrekare toplam kapalı alana sahip bulunuyor.  Tabandan birleşik 3 bloktan oluşan projede, 24 katlı ofis bloğunda 24 ofis ve 9 mağaza, 6 katlı müstakil tek ofis binası ve 2 mağazanın yanında 2 katlı dükkan bloğuna da yer veriyor. Zeminin altında 4 kat kapalı otoparka sahip olan Kılıçoğlu Mermerler Plaza’da ofislerin büyüklükleri 300 metrekare ile 750 metrekare arasında değişiyor. 

Bina yüksekliği 95 metreyi bulan Kılıçloğlu Mermerler Plaza, panoramik İstanbul, deniz ve Adalar manzarasına sahip.  Mermerler Yatırım’ın arsası üzerinde yükselen projede kat yüksekliğinin 4 metreyi bulması, ferah bir ofis yaşamına imkan tanıyor.


Leed Gold Sertifikası Adayı


Üstün inşaat kalitesi, çevreci Leed- Gold sertifikasına uygun çevreci özellikleri bulunan Mermerler Plaza’nın mimarı projesi Ergün Mimarlık ofisi,Y.mimar Dr.Ender Ergün tarafından hazırlandı.


Açılabilir Cam Sistemleri


Yüksek plazaların temel sorunu olan açılamayan pencereler konusuna da çözüm getiren Mermerler Plaza’da ısı kontrollü yüksek kaliteli açılabilir, cam cephe sistemleri kullanılıyor. Kirli havayı emerek ortamdaki oksijen seviyesini dengeleyen sistemlerinin yanı sıra binada teknik olarak,  tam otomasyonlu yüksek yapı yangın yönetmeliğine uygun yangın tesisat ve yangın söndürme sistemleri, X-RAY ve kapı dedektör sistemine de yer veriliyor.


Elektrikli Araçlara Şarj Ünitesi


V.İ.P asansör ve otopark kullanımı, vale parking hizmeti, elektrikli araç şarj üniteli otopark alanı,  tüm projeyi destekleyecek güçte jeneratör, yangın asansörleri, ulaşım asansörleri, özel peyzaj ve yeşil alanlar ile dinlendirici süs ve şelale havuzları projenin özellikleri arasında yer alıyor.


Lansmanının iki ay içinde yapılması planlanan Kozyatağı Mermerler Plaza projesinde mağazalarda satışların yanı sıra kiralama olanağı da bulunacak. 


Kılıçoğlu Group Devam Eden Projeleri 


Kılıçoğlu Group’un halen Çorlu’da Kılıçoğlu Danış E5 İş Merkezi, Kılıçoğlu Danış Towers, Prestij İş Merkezi,  Hacı Bekir Kılıç İş Merkezi, Emirgansu Villaları, Kılıçoğlu Danış Vizyon Konutları isimli projelerinin yanı sıra, İstanbul’da Hukukçular Towers, Kuriş Kule ve Sarıyer Panaroma Koç Life isimli projeleri bulunuyor.


Telefon: 0216 370 0 400

Web:www.kilicoglugroup.com



projeye sor



Geri Dön