28 / 03 / 2024

Kilis Deluxe, modern mimarisiyle şehre yeni yatırım fırsatları sunuyor!

Kilis Deluxe, modern mimarisiyle şehre yeni yatırım fırsatları sunuyor!

Mezotopamya'dan günümüze tarihi ile ön plana çıkan Kilis yeni bir yüze kavuşuyor. Yatırımlarınızı kazanca dönüştürecek Kilis Deluxe projesi modern mimarisi ve kalitesi ile şehre yeni yatırım fırsatları sunuyor...




Kilis Deluxe'ün proje geliştirme ve pazarlama organizasyonu inşaat sektörünün yakından tanıdığı Buvan Yatırım tarafından gerçekleştirilmektedir. Buvan Yatırım, deneyimiyle Metroport, Sembol İstanbul, Avenue Residence gibi bir çok projenin satış ve pazarlamasına imza atmıştır.


Proje birbirinden farklı tiplerde 2+1, 3+1, 4+1 olmak üzere toplamda 260 daireden oluşmaktadır. Konforlu ve güvenli bir yapı inşa eden Kilis Deluxe' de kullanılan malzemelerden işçiliğe kadar her detay göz dolduruyor.


36 Ay 0 faiz imkanı sunan Kilis Deluxe, lansmana özel %8 indirim fırsatının yanı sıra kişiye özel uygun ödeme seçenekleriyle de ev hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Kilis' in yeni finans merkezi olmayı hedefleyen Kilis Deluxe, 5.200 m2 lik Alışveriş merkezi, kiralanabilir 21 dükkan ve 1000 m2 ' lik hipermarket alanı ile sosyal yaşama renk katıyor.


Sosyal Tesisler Bay ve Bayanlar için ayrı düşünülmüş…


Kilis Delux' sosyal tesislerinde rahat bir kullanım için bay ve bayanlara ayrı ayrı kapalı yüzme havuzları, saunalar, spor ve spa salonları dizayn edilmiştir. Ayrıca çocuklar için 2 adet kapalı yüzme havuzu, oyun odaları ve parklar, gençler ve genç kalanlar için bilardo salonu, masa tenisi ve cep sineması, voleybol, mini futbol ve tenis kortu, çok amaçlı toplantı ve etkinlik alanı bulunmaktadır.


Projenin %75 ' ini kapsayan 9.000 m2 yeşil alanda kafeterya, yürüyüş, koşu ve bisiklet parkuru, süs havuzları, kamelya alanları ile doğanın içinde keyifli bir yaşam için kapılarını aralıyor.


7 / 24 Güvenli Yaşam


7/24 kapalı devre güvenlik sistemi, resepsiyon ve residence hizmetlerinin eksiksiz sunulacağı proje de; kapalı otopark, merkezi ısıtma, her dairede yangın ve doğalgaz detektörü, jeneratör, güvenli posta kutusu ve kurban kesim alanı gibi olanakları bulunuyor.


Kilis' in merkezinde konumlanan proje, Gaziantep Havaalanına 30 dk uzaklıkta olup eğitim kurumları, devlet daireleri ve hastanelere ise 5 dk yürüme mesafesindedir.


Yeni Şafak


Geri Dön