29 / 03 / 2024

Kimse inanamadı! İşte Nisan ayının zam şampiyonu ürünü

 Kimse inanamadı! İşte Nisan ayının zam şampiyonu ürünü

Daha evvel ucuzluğu ile bilinen soğan, nisan ayında zam şampiyonu olarak büyük bir şaşkınlık yarattı. Nisanda fiyatı en fazla artan ürün kuru soğan, en çok düşen salatalık oldu.



Türkiye'de gıda fiyatlarında meydana gelen yükselmeler kendisini iyiden iyiye hissetiriyor. Vatandaşın sofrasına en çok giren ürün olarak bilinen soğandaki fiyat yükselişi ise herkesi şaşkına uğrattı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, geçen ay, kuru soğandaki fiyat artışını yüzde 45,27 ile kıvırcık, yüzde 42,26 ile domates, yüzde 41,1 ile patates ücreti izledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön