25 / 04 / 2024

Kınaoğlu İnşaat Temizlik Medikal Tekstil Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Kınaoğlu İnşaat Temizlik Medikal Tekstil Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Aydoğan tarafından kuruldu.



Kınaoğlu İnşaat Temizlik Medikal Tekstil Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Aydoğan tarafından kuruldu.

Kınaoğlu İnşaat Temizlik Medikal Tekstil Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT 1- Ağaç, inşaat malzemesi ve sıhhi teçhizat toptan ticareti. 2- -Çimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti. 3-İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı ahşap binaların inşaatı hariç. TEMİZLİK 1-Temizlik malzemesi toptan ticareti (deterjan, ovma krem ve tozları, yumuşatıcılar, Arap sabunu, vb. dahil, kişisel temizlik sabunları hariç. MEDİKAL 1- Cerrahi, tıbbi ve ortopedik alet ve cihazların toptan ticareti. TEKSTİL 1- Ev eşyalarının toptan ticareti. 2-Tekstil ürünlerinin toptan ticareti. 3-Evde kullanılan tekstil takımları, perdeler ve çeşitli tekstil malzemesinden ev eşyaları toptan ticareti (çarşaf, yatak takımı, yastık kılıfı, masa örtüsü, havlu, battaniye, yorgan, diğer mefruşatlar vb. dahil. 4- Tuhafiye ürünleri toptan ticareti (iğne, dikiş ipliği, düğme, fermuar, çıtçıt, fisto, dantel, gipür vb. 5-Kumaş toptan ticareti (manifatura ürünleri dahil. 6-İplik toptan ticareti (tuhafiye ürünleri ile dikiş ipliği hariç. 7-Diğer tekstil ürünleri toptan ticareti (balık ağı, çuval, çul, halat, urgan dahil.. REKLAM 1-Reklamcılık ve piyasa araştırması. 2-Reklamcılık. 3- Reklam ajanslarının faaliyetleri. 4- Reklam ajanslarının faaliyetleri (kullanılacak medyanın seçimi, reklamın tasarımı, sözlerin yazılması, reklam filmleri için senaryonun yazımı, satış noktalarında reklam ürünlerinin gösterimi ve sunumu vb.


Geri Dön