24 / 04 / 2024

Kınaş Yapı'dan çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliği semineri!

Kınaş Yapı'dan çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliği semineri!

Kınaş Yapı Endüstrisi tarafından, Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü dolayısıyla düzenlenen 'İş Sağlığı ve Güvenliği' seminerinde Kınaş Yapı Endüstrisi İcra Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş konuştu..



Kınaş Yapı Endüstrisi tarafından, Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü dolayısıyla düzenlenen 'İş Sağlığı ve Güvenliği' seminerinde konuşan Kınaş Yapı Endüstrisi İcra Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş, "Çalışanlarımızın sağlıklarını ve güvenliklerini düşünmek bizim için çok önemlidir" dedi. 

Seminer öncesinde konuşan Kınaş Yapı Endüstrisi İcra Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş, "Biz Kınaş yapı endüstrisi olarak her yıl inşaat sezonunun başlangıcında iş sağlığı ve güvenliği konulu seminer düzenliyoruz. İnşaatlarımızda çalışan ekiplerimizin iş sağlığı ve güvenliği bizim için çok önemlidir. Her yıl inşaat sezonunun başında böyle bir program düzenleyip bu konuda arkadaşlarımızın daha dikkatli olmaları, kendilerine daha çok dikkat etmeleri ve işlerini yaparken sağlıklarını ve güvenliklerini düşünerek hareket etmeleri bizim için çok önemlidir" dedi.


Kınaş ayrıca, "Biz şirket yönetim kurulu olarak bu konuda çok titiz davranıyoruz. Üzerimize düşen maddi ve manevi her türlü görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Aynı zaman da bu konuda beraber çalıştığımız ekip arkadaşlarımızın da daha hassas davranmaları ve daha çok dikkat etmeleri için böyle bir program düzenledik. İnşallah böyle bir program vesilesi ile başlatmış olduğumuz sezonun kazasız, sıkıntısız bir inşaat sezonu geçirmeyi diliyoruz" ifadelerini kullandı.


Habertürk


Geri Dön