28 / 03 / 2024

KİPTAŞ 18 taksitle 19 dükkan satacak! 430 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

KİPTAŞ 18 taksitle 19 dükkan satacak! 430 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İBB iştiraki KİPTAŞ, yeni dönemde Tuzla’da hayata geçirdiği Meydan Evler ve Aydınlık Evler sosyal konut projelerinde yer alan 19 cadde dükkânı “KİPTAŞ 9. Gayrimenkul Müzayedesi"nde satışa çıkarıyor. 



İBB iştiraki KİPTAŞ, yeni dönemde Tuzla’da hayata geçirdiği Meydan Evler ve Aydınlık Evler sosyal konut projelerindeki 19 cadde dükkanı satışa çıkıyor. 

KİPTAŞ 9. Gayrimenkul Müzayedesi'nin portföyünde sadece yeni dönemde temeli atılan ve yapımı süren iki projenin dükkanları yer alıyor. Toplamda 9 cadde dükkanın satışa çıkarılacağı KİPTAŞ Meydan Evler projesi tamamlanma aşamasına geldi. Söz konusu projenin yakında daire belirleme kura çekilişi düzenlenecek ve teslim takvimi de açıklanacak.

KİPTAŞ 18 taksitle 19 dükkan satacak! 430 bin TL den başlayan fiyatlarla!

Dünyanın her yerinden online katılım yapılabilecek olan müzayede, 12 Ekim Çarşamba günü saat 14.00’de KİPTAŞ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda başlayacak ve tek oturum şeklinde düzenlenecek. KİPTAŞ'ın resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, katılımcılar ayrıca www.kiptas.istanbul internet sitesi üzerinden canlı yayınlanacak açık artırmaya online şekilde de teklif verebilecek.

Saat 14.00’te başlayacak olan müzayedede; ilk defa bir sosyal konut projesinde kullanılan Gri Su Geri Kazanım sistemiyle ön plana çıkan ve tamamlanma aşamasında olan sosyal konut projesi Tuzla Meydan Evler’de 9 cadde dükkân ile modern mimarisiyle bulunduğu bölgeye değer katacak, Türkiye’de metrekare birim fiyatı olarak dönemin en ucuz sosyal konut projesi olma özelliğine sahip olan Tuzla Aydınlık Evler’de 10 cadde dükkân olmak üzere toplam 19 cadde dükkan açık artırma yöntemiyle satılacak.


Geri Dön