28 / 03 / 2024

Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe'nin lansmanı için geri sayım! Son 13 gün!

Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe'nin lansmanı için geri sayım! Son 13 gün!

Firma: Kiptaş

Proje: Vaditepe Bahçeşehir

Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe'nin lansmanı için geri sayım başladı. Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe projesinde konut satışları 23 Ekim 2013 Çarşamba günü yapılacak olan lansman ile birlikte başlıyor.




Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe projesinde 4 adet konut yer alıyor.  Kiptaş  Bahçeşehir Vaditepe'de konutların metrekare birim fiyatı 2 bin 500 liradan başlayıp, 2 bin 800 liraya kadar değişiklik gösteriyor.


Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe'de daire tipleri olarak 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon, 5 oda 1 salon tasarlandı.  Kiptaş  Bahçeşehir Vaditepe'de bloklar 5 ve 20 kat arasında inşa ediliyor.


Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe'de konut satışları kampanyalarla gerçekleştirilecek. Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe projesinde banka kredisi kullanılarak, düşük faiz oranları üzerinden taksitli ödemeler yapılacak. 


Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe projesinin arsasını 135 milyon dolara Süzer Grubu'ndan satın almıştı. Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe projesinde ön talepler Vaditepe Bahçeşehir'in internet sitesi üzerinden toplanıyor.



Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe iletişim

Tel : 212 510 98 98

Web : www.vaditepebahcesehir.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön