25 / 04 / 2024

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede? KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon!

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede? KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon!

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 adet konut ve 20 adet ticari alan yer alıyor.



KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi kapsamında B1, B2, B3, C1 ve C2 blokların tamamı konut olup, A1, A2, B4, C3 ve C4 bloklarda ise ticari alanlara yer verilecek. 

1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin yer aldığı KİPTAŞ Gürpınar projesinde tüm bloklar bodrum katlar hariç olmak üzere zemin kat + 7 normal kat + çatı katı olarak dizayn edildi.

PEYZAJ ALANIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Blokların oturum alanının 6 bin 360 metrekare olarak belirlendiği projede çocuk oyun parkı, açık otoparklar, kameriye, yaya yolu bulunacak.

KİPTAŞ Gürpınar projesinde 5 bin 546 metrekare peyzaj alanı ve 4 bin 200 metrekarelik yeşil alan mevcut. 505 araçlık otoparkın da yer alacağı KİPTAŞ Gürpınar projesinin 24 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor. 

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede? KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon!

KİPTAŞ GÜRPINAR PROJESİ NEREDE?

KİPTAŞ Gürpınar projesi nerede sorusuna yanıt olarak projeye en yakın hastane 780 metre mesafede yer alan Gürpınar Hastanesi, en yakın okul 300 metre mesafede yer alan Aşık Veysel  Güzel Sanatlar Lisesi yanıtını verebiliriz.

Projenin Atatürk Havaalanı proje sahasına mesafesi 16,5 kilometre, E-5 karayoluna mesafesi 3,8 kilometre, E-80 karayoluna mesafesi 8,6 kilometre olarak belirlendi.

Web: http://www.kiptas.istanbul/

KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne?

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda anahtar teslimleri yapıldı!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda 5 ay erken teslim müjdesi!


Geri Dön