25 / 04 / 2024

kiptaş gürpınar projesi nerede

kiptaş gürpınar projesi nerede

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 adet konut ve 20 adet ticari alan yer alıyor.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslime hazırlanıyor!

Yüzde yüz uzlaşıyla hayata geçirilen KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslime hazırlanıyor. Gürpınar'da yükselen Kırlangıç Evler projesi ile yaklaşık olarak 1.200 vatandaş deprem dirençli konutlara kavuşacak.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslimleri için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı.

Gürpınar Belediyesi'nden TOKİ müjdesi! 112 adet yeni konut inşa edilecek!

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçedeki konut ihtiyacını karşılayacak ve ilçe ekonomisine katkı sağlayacak projeyi duyurdu. İlçeye TOKİ aracılığıyla 112 adet yeni konut ve iş yeri inşa edilecek.

Beylikdüzü Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallelerinin plan tadilatı askıda!

Beylikdüzü ilçesi, Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallesinin Kuzeyine 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu ilavesine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gürpınar Mavera Villa Ağustos'ta teslim! Yıl sonuna kadar vade fırsatı!

Topuzlar Yapı tarafından hayata geçirilen Gürpınar Mavera Villa projesinde satış süreci devam ediyor. Projede yer alan villaların Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Beylikdüzü Gürpınar 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Gürpınar Mahallesi 984 Ada 1 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Kiptaş Kırlangıç Evleri başvurusu ne zaman? Kiptaş Kırlangıç Evleri fiyat listesi!

Kiptaş Beylikdüzü Gürpınar Kırlangıç Evleri projesi ne zaman hayata geçirilecek? Kiptaş Kırlangıç evleri başvurusu ne zaman? İşte detaylar…

KİPTAŞ Kırlangıç Evler 2022 kampanyası! Kırlangıç Evler Gürpınar fiyat listesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Kırlangıç Evler projesi yarın satışa çıkıyor. KİPTAŞ Kırlangıç Evler indirim kampanyası ve Kırlangıç Evler fiyat listesi detayları haberimizde yer alıyor...

KİPTAŞ Karanfilköy projesini Mesa yapacak! Dev proje Aralık'ta başlıyor!

Beylikdüzü Gürpınar'daki Kırlangıç Evler projesi için geçtiğimiz Mart ayında düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beşiktaş Karanfilköy projesinin temelini de Aralık ayında atmayı planlıyor. İşte detaylar....

Kırlangıç Evler: KİPTAŞ Gürpınar projesinin adı belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçireceği projenin adı Kırlangıç Evler olarak açıklandı.

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar fiyat! KİPTAŞ Gürpınar fiyatları ne kadar?

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki 505 adet konut ve 20 adet ticari ünitenin yer aldığı KİPTAŞ Gürpınar fiyatları ne kadar?

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede? KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon!

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 adet konut ve 20 adet ticari alan yer alıyor.

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü Gürpınar'a 505 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar'da 505 konut ve 20 ticari alanlık yeni proje inşa edecek.

kiptaş gürpınar projesi nerede Haberi

kiptaş gürpınar projesi nerede

Çalışmalarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar projesi için start verdi. KİPTAŞ 'ın merakla beklenen Gürpınar projesinde çalışmalar resmen başlıyor.

342 milyon 204 bin TL'ye mal olması planlanan KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi ile ilgili detaylar da netleşti. Merakla beklenen proje İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Gürpınar Mahallesi 0 ada 4185 parsel üzerinde yükselecek.

KİPTAŞ Gürpınar projesi kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilecek. Projenin arsa alanı 16 bin 110 metrekare, inşaat alanı 83 bin 464 metrekare olarak belirlendi.

505 KONUT 20 TİCARİ ALAN

İstanbulluların merakla beklediği KİPTAŞ Beylikdüzü projesinde konut ve ticari alanlar bulunacak. Proje kapsamında 505 adet konut ve 20 adet ticari alan bulunacak.

KİPTAŞ Gürpınar projesi nerede inşa ediliyor? KİPTAŞ Beylikdüzü projesi nerede? İşte merak edilen soruların yanıtları...

KİPTAŞ...