29 / 03 / 2024

Kiptaş Çatalca Konutları ödeme yöntemleri!

Kiptaş Çatalca Konutları ödeme yöntemleri!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Kiptaş Çatalca Konutları

Kiptaş Çatalca Konutları ödeme yöntemleri arasında vade farksız ve banka kredisi seçenekleri bulunuyor. Kiptaş Çatalca Konutları'nda evler 139 bin 750 TL fiyatla satılıyor...




2 bin 138 adet konuttan meydana gelen  Kiptaş Çatalca Konutları  projesi Çatalca'da en üst tepede Rüzgar Enerji Santrali'ne yakın bölgede inşa ediliyor.  Kiptaş  Çatalca Konutları projesinde daire fiyatı 139 bin 750 TL olarak belirlendi.


Tüm dairelerin 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı Kiptaş Çatalca Konutları projesinde daireler 83 metrekare ve 85 metrekare büyüklükte. Kiptaş Çatalca Konutları projesi 6 katlı 180 blok olarak planlandı.



Kiptaş Çatalca Konutları ödeme yöntemleri!


20 bin TL peşinat ödemesinin yapıldığı Kiptaş Çatalca Konutları projesinde 19 bin 750 TL ödeme 24 ay sonra yapılıyor. Kalan 100 bin TL ödeme banka kredisi kullanarak veya Kiptaş bünyesinde 24 ay sıfır faizle taksitlendiriliyor.


Kiptaş Çatalca Konutları projesinde daireler 24 ay sonra sahiplerine teslim ediliyor. Kiptaş Çatalca Konutları projesinde başvurular daire sayısı ile sınırlı. Kiptaş Çatalca Konutları'nda ev alacak kişinin ikamet etmesi ve başka evi olmaması şartı yer alıyor.


Kiptaş Çatalca Konutları projesinde yürüyüş yolları, ticaret alanları, iki cami, 34 derslikli okul, kreş, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor. Projede daireler Büyükçekmece Gölü manzarasına sahip.



Tel: 0212 414 98 98

Web: www.kiptas.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön