19 / 04 / 2024

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için imzalar atılmaya başladı!

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için imzalar atılmaya başladı!

28 Aralık tarihinde temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler için hak sahipleriyle sözleşme imzalanmaya başladı. 



KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden İzmit Çınar Evler projesi ile ilgili gelişmeleri paylaşmaya devam ediyor. 

28 Aralık'ta temeli atılan, 22 Ocak'ta ise kura çekilişi yapılan KİPTAŞ İzmit Çınar Evler Projesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Proje inşaatının 18 ayda biteceği ön görülüyor. 

Şantiye çalışmalarının hızlandığı projede hak sahipleriyle sözleşmeler de imzalanmaya başlandı. 

KİPTAŞ Çınar Evler projesinde toplam 143 adet konut yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesinde yer alan 2+1 daireler 87  metrekare ve 93  metrekare, 3+1 daireler 124 metrekare alana sahip.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için imzalar atılmaya başladı!

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesinde en düşük konut bedeli 274 bin 50 TL olarak belirlendi. Projeden 27 bin 405 TL peşinat ve 2 bin 509,73 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

120 ay taksit imkanı sunulan proje için başvuru dönemi 18 Ocak'ta sona erdi. Ev sahibi olmayanlara satılacak olan KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi 4 blok olarak tasarlandı. Projede mağazadan kafeye birden fazla sosyal alan bulunuyor.

 

KİPTAŞ #İzmit Çınar Evler projemizin hak sahipleri ile sözleşme imzalamaya başladık.

Şantiyemizdeki çalışmalar hızlandı.

Mimarisi ile sosyal konuta yeni bir soluk getiren projemizin güncel durumunu düzenli olarak yayınlayacağız.
#BirlikteBaşardık #İBB #KİPTAŞ #ÇınarEvler pic.twitter.com/zeUYfGGGGk

— Ali Kurt (@AliKurtistanbul) January 31, 2021

 

z


Geri Dön