26 / 04 / 2024

Kiptaş Locamahal Konutları avantajlı lansman fiyatlarıyla!

Kiptaş Locamahal Konutları avantajlı lansman fiyatlarıyla!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Locamahal

Kiptaş tarafından İstanbul Zeytinburnu'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Locamahal projesinde avantajlı lansman fiyatları ve ödeme seçenekleri sunuluyor...



1.262 konuta yer verilen  Kiptaş   Locamahal  projesi "Yerinizi alın, geleceği kazanın" sloganıyla tanıtılıyor. Locamahal, İstanbul Zeytinburnu Veliefendi'de, 36 bin metrekare alan üzerinde 20 blok olarak yükselecek. 

Locamahal Veliefendi’de en küçük dairelerin metrekaresi lansmana özel 5 bin 750 TL’den başlangıç gösteriyor. Projede büyüklükleri 119 metrekare ile 208 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan 3 tip daire seçeneği bulunuyor.
 
 
Sahil hattıyla, E-5 Otoyolu’na yakınlığıyla,  Metro, Metrobüs, deniz otobüsü, Avrasya Tüneli ve  Marmaray  gibi tüm toplu ulaşım akslarının merkezinde yer alan Locamahal Veliefendi projesi; sahil - E-5  arasında yer alan konumuyla yatırımcılara büyük avantaj sağlıyor. 


Veliefendi Locamahal'de dairelerin Aralık 2020 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Locamahal Veliefendi ortak kullanım alanlarında; temalı çocuk oyun alanları, spor sahaları, fitness merkezi, sauna, Türk Hamamı, havuz, yürüyüş-koşu ve bisiklet parkurları bulunuyor. 


Tel: 444 30 49     
Web: http://locamahal.com
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön