20 / 04 / 2024

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin inşaatında 7 ay geride kaldı. Peki projenin inşaatında son durum ne? İnşaatta ilerleme hangi noktaya geldi? İşte detaylar...



Sosyal konut vizyonu ve erişilebilir tasarıma örnek şekilde hayata geçirilen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın temeli 13 Haziran 2020'de atılmıştı.

Projenin inşaatında 7 ay geride kaldı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projenin inşaatındaki son durumu kendi sosyal medya hesaplarından bir video ile yayınladı. Ali Kurt, KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda fiziki ilerlemenin yüzde 25'e ulaştığını açıkladı. 

 KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları nın inşaatında son durum!

Kura çekimlerinin 26 Haziran, 27 Haziran ve 28 Haziran'da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katılımıyla yapıldığı KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'na beklenenden 30 kat fazla başvuru yapılmıştı. 

474 adet 2+1 açık mutfak, 702 adet 2+1 kapalı mutfak, 220 adet 3+1 kapalı mutfak konut tipine yer verilen projede, toplam 1396 konut bulunuyor. Konutların fiyatları 228 bin TL'den başlıyor ve 120 ay vade imkanı sunuluyor. Evlerin peşinat bedelleri 46 bin TL, aylık taksit tutarları ise 2 bin 200 TL olarak belirlendi.

 KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları nın inşaatında son durum!

Ali Kurt, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 

"7 ay önce temelini attığımız Silivri 4. Etap Konutları’nda fiziki ilerleme %25. Kaba inşaatı tamamlama aşamasına geldiğimiz #SosyalKonut projemiz için yüklenici firmalarımız, işçilerimiz ve ekip arkadaşlarımızla özveriyle çalışmaya devam ediyoruz."

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları nın inşaatında son durum!

 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ın inşaatında 6 ay geride kaldı!

İstanbul ve Türkiye'ye örnek olacak kentsel dönüşüm projesi!

KİPTAŞ'ın inşaatı devam eden 6 projesi!

KİPTAŞ Gürpınar ve Eyüp projeleri için düğmeye bastı!


Geri Dön