25 / 04 / 2024

KİPTAŞ Gürpınar ve Eyüp projeleri için düğmeye bastı!

KİPTAŞ Gürpınar ve Eyüp projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar ve Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor...



17 Mayıs 1995 tarihinde "BAŞAK-HİLAL Toplu Konut Projesi’nin ilk konut temelini atan KİPTAŞ, bugüne kadar İstanbul'a toplam 80 bin konut kazandırdı.

Satışı devam eden 4 projesi, satışı tamamlanan 60 projesi ve inşaatı devam eden 1 projesi olan KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar ve Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor.

Eyüp Yeşilpınar projesinin ruhsatı alındı

İstanbul’un çeşitli bölgelerinde yaşanabilir ve güvenilir kentler üreten KİPTAŞ Eyüp Yeşilpınar projesinin ruhsatını aldı. 

KİPTAŞ Gürpınar ve Eyüp projeleri için düğmeye bastı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "#RiskliAlan ilan edilen Eyüp Yeşilpınar/Alibeyköy mahallesindeki projemizin ruhsatını aldık. Henüz sözleşme imzalamayanlara sesleniyoruz: yasal tahliye sürecini beklemeyin, uzlaşın #riskliyapıları tahliye edelim. #Depremin ne zaman olacağını bilmiyoruz. Önceliğimiz can güvenliği." ifadelerine yer verdi.

Beylikdüzü Gürpınar dönüşüm projesinde imzalar atıldı

2009'dan beri kentsel dönüşüm bekleyen Gürpınar Siteler Bölgesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm projesinin iyi niyet protokolü imzaları atıldı. Protokol imzalarını Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun şahitliğinde attı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "KİPTAŞ yönetimi olarak şeffaf yenilikçi yönetim benimsedik. Projelerimizde sosyal farkındalığı ön planda tutuyoruz. Riskli yapılara öncelik veren kampayalar başlattık, buradaki amacımız deprem sorununda görev üstlenmek.  Uzun yıllardır sürüncemede kalmış bir projenin paydaşı olacağız. Gürpınar bölgesinde olumlu anlamda ciddi hareketlenmeye sebep olacak bir proje yapılacak"

Beylikdüzü Gürpınar'daki dönüşüm 2 yıl sürecek. KİPTAŞ iş birliği ile yapılacak dönüşüm projesiyle siteler bölgesinde yaşayanların evleri 1 metrekare bile küçülmeyecek, her daire sahibine kapalı otopark verilecek.
 

KİPTAŞ Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor!

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön