25 / 04 / 2024

kiptaş eyüp dönüşüm projesi

kiptaş eyüp dönüşüm projesi

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesine yönelik değerlendirme yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, dönüşümde yüzde 50'ye yakın kesinti yapıldığını dile getirdi. 

KİPTAŞ Yeşilpınar dönüşüm projesinde yıkım öncesi gerginlik!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'ın Yeşilpınar Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projesinde yıkım öncesi gerginlik yaşandı. KİPTAŞ'ın kendilerine haksız bir sözleşmeyi dayattığını öne süren mahalle sakinleri elektrik, su ve doğalgazı kesmeye gelen görevlilere karşı koyunca polis müdahale etti.

KİPTAŞ'ın dönüşüm projesi İBB önünde protesto edildi!

Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi sakinleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm sürecinde kendilerine adaletsiz bir sözleşmeyi dayattığını iddia ederek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde protesto gösterisinde bulundu.

KİPTAŞ Gürpınar ve Eyüp projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar ve Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor...

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde dönüşüm tam gaz: Öğretmenler Sitesi'nde 388 birim için temel atıldı!

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dün Öğretmenler Sitesi'nin, yerinde dönüşümle 388 birimden oluşan depreme dayanıklı ve modern bir yapıya kavuşması için temel atma töreni yapıldı. 

Eyüpsultan'da 6 bin 500 konutluk yerinde dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

Eyüpsultan'da saçak parseller olarak adlandırılan Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap Mahalleleri'nde bulunan 6 bin 500 konut için “Yerinde Dönüşüm” adıyla kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılacak. 

Türkiye'de 31 milyon ev ve 6 milyon iş yerinin yüzde 20'si riskli! Yapılacak tek şey kentsel dönüşüm! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, ülke genelindeki riskli yapılarla ilgili konuştu ve yapılacak tek şeyin kentsel dönüşüm olduğuna dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Hatay Defne'deki kentsel dönüşüm çökme mi, kurtarma mı?

Yeni kentsel dönüşüm yasası kapsamında ilk rezerv alan adımı Hatay'da atıldı. Rezerv alan uygulaması ile ilgili 'mülksüzleştirme' tartışmaları devam ederken, Mimarlar Odası Eyüp Muhcu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Eyüpsultan’da kentsel dönüşüm başladı!

İstanbul Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları başlatıldı.

Eyüpsultan İslambey'de kentsel dönüşüm anlaşmaları hızlandı!

Eyüpsultan'ın İslambey mahallesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlar kentsel dönüşüm için ofislere gelerek çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Eyüpsultan İslambey'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Eyüpsultan'ın İslambey Mahallesi'nde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi için görüşmeler başladı. Hak sahipleri kentsel dönüşüm bilgilendirme ofisine gelerek çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

KİPTAŞ Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesinde inşaat hızlandı!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Alibeyköy'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projedeki son durumu paylaştı. 

AK Parti İstanbul İl Yönetimi'nden Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Geçtiğimiz gün KİPTAŞ ve İBB tarafından hayata geçirilen Eyüpsultan Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni gerçekleşmişti. Yüzde 100 uzlaşma sağlanan proje için AK Parti İstanbul yönetiminden açıklama geldi.

Eyüpsultan Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde Ekrem İmamoğlu'na tepki!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da başlattığı kentsel dönüşüm projesi temel atma töreni sırasında bir grup mahalle sakini, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki verdi...

KİPTAŞ Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinde temel atma töreni gerçekleşti. Temel atma törenine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. 

KİPTAŞ Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm projesinin temelini atıyor!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinde temel atma töreni gerçekleşiyor. Temel atma törenine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılım sağlayacak.

KİPTAŞ Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirilen Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı. Projede yakın zaman içerisinde temel atma işlemi yapılacak. 

kiptaş eyüp dönüşüm projesi Haberi

kiptaş eyüp dönüşüm projesi

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) kentsel dönüşümde hak gaspı yapıldığını öne sürdü. Sabah'tan Fatma Damla Kayayerli'nin haberine göre; Eyüpsultan İlçesi'nde İBB tarafından kentsel dönüşümde hak sahiplerini metrekare cinsinden yüzde 50'ye yakın kesintiye uğratıldı.

"İBB BİR DE METREKARE BAŞINA PARA İSTİYOR" 

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Kabaktepe, İBB'ye tepki göstererek, "CHP'li İBB'ye deprem bütçesini yüzde 65 azaltmak yetmemiş belli ki. Şimdi de kentsel dönüşümün yapıldığı yerlerde hak gaspı yapıyor. Eyüpsultan'da hak sahipleri metrekare cinsinden yüzde 50'ye yakın kesintiye uğratıldı. Üstüne bir de m² başına para isteniyor. Neydi o söz; "İstanbul nimet, nimet" ifadelerini kullandı.

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'daki dönüşüm projesi İBB önünde protesto...