25 / 04 / 2024

Eyüpsultan Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde Ekrem İmamoğlu'na tepki!

Eyüpsultan Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde Ekrem İmamoğlu'na tepki!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da başlattığı kentsel dönüşüm projesi temel atma töreni sırasında bir grup mahalle sakini, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki verdi...



Kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye basan KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi temel atma töreninde bir grup mahalle sakini, bölgedeki parkın KİPTAŞ Eyüpsultan projesine dahil edileceğini iddia ederek tepki verdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in katıldığı kentsel dönüşüm alanı bariyerlerle kapatıldı.

KİPTAŞ Eyüpsultan Kentsel Dönüşüm Proje alanı dışında kalan vatandaşlar parkın bir kısmının panolarla kapatıldığını ve KİPTAŞ'ın burayı proje alanına katacağını iddia ederek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu ile görüşme talep etti.

Eyüpsultan Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni nde Ekrem İmamoğlu na tepki!

Polislerin önlem aldığı alanda, bölgeye alınmayan mahalle sakinleri, programdan sonra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da aracının yer aldığı konvoyun önünü kesti. Yaşanan olayda polisler vatandaşları engellemek isterken bazı vatandaşlar konvoydaki araçlara vurdu.

Vatandaşlar arasında yer alan Ayşe Topçu, bu esnada konvoydaki bir aracın kapısının açılmasıyla yere düştü.  Topçu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Bu parkı vermemek için çocuklarımızı ağaçlara bağlayacağız, çadırlarımızı kuracağız. 5 dakika konuşmak çok mu zordu?" şeklinde konuştu.

KİPTAŞ Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!


Geri Dön