25 / 04 / 2024

KİPTAŞ Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor!

KİPTAŞ Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Eyüp Yeşilpınar projesinin ruhsatını aldı.



17 Mayıs 1995 tarihinde "BAŞAK-HİLAL Toplu Konut Projesi’nin ilk konut temelini atan KİPTAŞ, bugüne kadar İstanbul'a 80 bin konut kazandırdı.

Kocaeli'de inşa edeceği yeni projesi için de internet üzerinden bir anket başlatan KİPTAŞ'ın yeni projesinde söz sahibi olma imkanı sunulan anketdeki 5 soru ile vatandaşların düşüncelerinin öğrenilmesi amaçlanıyor.

Satışı devam eden 4 projesi, satışı tamamlanan 60 projesi ve inşaatı devam eden 1 projesi ile İstanbul’un çeşitli bölgelerinde yaşanabilir ve güvenilir kentler üreten KİPTAŞ Eyüp Yeşilpınar projesinin ruhsatını aldı.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap projesi tanıtım toplantısında konuşan İstanbul eski Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, KİPTAŞ'ın Beyoğlu, Gaziosmanpaşa, Büyükçekmece ve Eyüp'te dönüşüme gireceğini müjdelemişti.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un konu ile ilgili açıklaması şu şekilde:

#RiskliAlan ilan edilen Eyüp Yeşilpınar/Alibeyköy mahallesindeki projemizin ruhsatını aldık. Henüz sözleşme imzalamayanlara sesleniyoruz: yasal tahliye sürecini beklemeyin, uzlaşın #riskliyapıları tahliye edelim. #Depremin ne zaman olacağını bilmiyoruz. Önceliğimiz can güvenliği.

KİPTAŞ Eyüp Yeşilpınar da kentsel dönüşüme giriyor!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatı tam gaz!

 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön