28 / 03 / 2024

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları için son 3 gün!

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları için son 3 gün!

KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler projesi için sayılı günler kaldı. Projede ön başvuru süreci 14 Haziran saat 14:00'te sona eriyor. 



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler projesinde ön başvuru süreci sona ermek üzere. Sosyal konutlar için ön başvuruşlar 14 Haziran saat 14:00'te sona erecek. 

Geniş peyzaj alanlarının bulunacağı proje içerisinde 149 konut ve 9 ticari birim yer alacak. Proje içerisinde ortalama brüt alanları 81 metrekare olan 23 daire 2+1 açık mutfak daire, 94 metrekare olan 73 adet 2+1 kapalı mutfak daire, 105 metrekare olan 53 adet 3+1 olarak tasarlandı. Ayrıca projede açık ve kapalı otopark, çocuk oyun alanları, cadde üstü dükkanlar ve yaşam alanları yer alacak. Projede yer alan dairelerin fiyatları ise 264 bin TL'den başlıyor.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları için son 3 gün!

Proje için başvuru koşulları ise şu şekilde:

TC vatandaşı ve reşit olmak,

Başvuran kişinin kendisine veya eşine ait evi olmaması ve daha önce KİPTAŞ'tan ev satın olmaması, 

Ebeveynleri ile yaşayan 18 yaşını doldurmuş üzerinde evi olmayan vatandaşlar projeye başvurabilir. 

Başvuru sahibinin ön başvuru tarihi itibarıyla İstanbul il sınırları içerisinde en az 1 yıl yaşıyor olması, bunun dışında Şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri, en az yüzde 40 oranında engelli vatandaşlar ve sağlık çalışanları) için en az 1 yıl şartı aranıyor. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları için son 3 gün!

Ön başvuru bedelini banka havalesi/eft ile yapan, kura sonucunda ev sahibi olamayan yedek üyelere başvuru bedelleri kura çekilişinden itibaren 5 iş günü içerisinde geri verilecek. 

Kredi kartı ile ödeme yapan ve hak sahibi olamayan yedek üyelere ise 05.07.2021 tarihinde aynen ve faizsiz olarak iade edilecek. Proje dahilinde ev almaya hak kazanan vatandaşlar yüzde 20 peşin 24 ay vade farksız,yüzde 15 peşin ödeme yüzde 15 ara ödeme 23 ay vade farksız. Banka kredili yüzde 20 peşin ödemeli, yine banka kredili yüzde 15 ve yüzde 15 ara ödemeli olmak üzere 4 ödeme şekli bulunuyor. Projede yer alan dairelerin fiyatı 264 bin TL'den başlarken, aylık taksit tutarları da 2 bin 800 TL'den başlıyor. Projede kura çekimi ise 21 Haziran tarihinde yapılacak.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler 25 soruda tüm detaylarıyla!

https://meydanevler.kiptas.istanbul/

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön