27 / 04 / 2024

KİPTAŞ Yalova Konutları'nda kuralar çekiliyor!

KİPTAŞ Yalova Konutları'nda kuralar çekiliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan Yalova Konutları'nın kura çekilişi 5 Eylül 2009'da yapılacak



KİPTAŞ Yalova Konutları'nda bulunan 95 metrekarelik konutların kura çekilişi 5 Eylül 2009 cumartesi günü saat 13.30'da; 125 metrekarelik konutların çekilişi ise aynı gün saat 14.00'da gerçekleşecek. Kura çekilişi Yalova Gazipaşa Caddesi, Merkez Camii yanında bulunan Halk Eğitim Konferans Salonu'nda yapılacak.

Noter huzurunda yapılacak olan kura çekiminde her bir daire için belirlenen şerefiye bedelleri, kura çekimi sırasında hak sahiplerine bildirilecek. Kura çekimine katılacak müşterilerin mutlaka nüfus cüzdanı veya kimlik yerine geçecek belgeyi yanlarında bulundurmaları gerekiyor. Vekâleten kura çekilecek ise bu konuyla ilgili noter tasdikli vekaletname ile kimliklerini yanlarında bulunduracaklar. Kura çekimine iştirak etmeyenlerin kuraları Noter tarafından çekilecek ve sonuçlara itiraz edilemeyecek. Bu müşteriler kendilerine çıkan dairelerin yerlerini KİPTAŞ Tanıtım ve Pazarlama Müdürlüğü'nden öğrenebilecekler.

Tel: (0212) 618 25 18

www.kiptas.com.tr 

KİPTAŞ Yalova Konutları'nda 4 bin 925 TL peşinatla!


Geri Dön