25 / 04 / 2024

KİPTAŞ Yeşilce Aydos'ta yeni kampanya! Yüzde 5 indirim fırsatı!

KİPTAŞ Yeşilce Aydos'ta yeni kampanya! Yüzde 5 indirim fırsatı!

KİPTAŞ, Pendik'te hayata geçirdiği projesi Yeşilce Aydos'ta kalan stok dairelerini satışa çıkardı. Satışta olan daireler peşin ödemelerde yüzde 5 indirim imkanı bulunuyor. 



Pendik'te KİPTAŞ tarafında hayata geçirilen Yeşilce Aydos projesinde kalak stok daireler satışa çıkarıldı. KİPTAŞ, stokta kalan daireler için indirim ve düşük vadeli taksit kampanyası başlattı. 

10 bloktan oluşan projede 331 daire yer alıyor. Yeşilce Aydos projesindeki stok daireler, 24 ay vade farksız, 60 ay vadeli eşit taksitlerle satışa sunulacak. Ayrıca peşin ödemelerde ise yüzde 5 indirim imkanı bulunuyor. 

Stoklarla sınırlı olan daireler 24 ay vade farksız, 60 ay yüzde 0.99 vade farkıyla satışa sunulacak. Teslime hazır konutlar yeni ev sahiplerini bekliyor. 

KİPTAŞ Yeşilce Aydos ta yeni kampanya! Yüzde 5 indirim fırsatı!

Sosyal Yaşam Alanları ve Ulaşım Kolaylığı 

2+1, 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı proje, özel lokasyonu ve orman manzarasıyla ön plana çıkıyor. Projede peyzaj alanlarının yanı sıra,  çocuklar için oyun alanları, fitness salonu, sauna, hamamın olduğu sosyal tesis yer alıyor. 7/24 güvenlik hizmetinin yanı sıra 350 araçlık kapalı otopark bulunuyor. 

KİPTAŞ Yeşilce Aydos ta yeni kampanya! Yüzde 5 indirim fırsatı!

Merkezi lokasyonda konumlanan Yeşil Aydos,  E-5 ve TEM Otoyolu’na 5 dakika mesafede yer alıyor. Proje ayrıca Metro’ya 3, Yüksek Hızlı Tren’e 7, Sabiha Gökçen Havalimanı 5, İdo iskelesine ise 7 dakikalık mesafede konumlanıyor.

KİPTAŞ Eyüpsultan projesinin inşaatına 2021'de başlıyor!

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön