25 / 04 / 2024

KİPTAŞ'ın riskli bina kampanyası bugün sona eriyor!

KİPTAŞ'ın riskli bina kampanyası bugün sona eriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, İstanbul Pendik'te yer alan Yeşilce Aydos projesindeki stok konutlarını öncelikle İstanbul’da riskli yapı raporlu binalar ya da riskli alandaki evlerde oturanlar için satışa sunmuştu, proje için başvurular bugün sona eriyor.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Pendik'te yer alan Yeşilce Aydos projesindeki stok konutlarını öncelikle mega kent İstanbul’da riskli yapı raporlu binalar ya da riskli alandaki evlerde oturanlar için satışa çıkardı.

KİPTAŞ kampanyası ile mevcut yapı stokunun verimli olarak kullanılması hedefleniyor. KİPTAŞ, konut kampanyası ile olası İstanbul depremi konusunda farkındalığı artırmak ve yapı güvenliği bilincini üst seviyeye taşımak için farklı kampanyalar gerçekleştiriyor.

Bugün sona eren kampanya kapsamında, 10 blok ve toplam 331 daireden oluşan Pendik Yeşilce Aydos projesindeki hemen teslim 100 konuta satışa sunuldu.

Geniş peyzaj alanlarıyla oyun alanları ve kapalı otoparkın bulunduğu projede bir de sosyal tesis yer alıyor.

BAŞVURU KOŞULLARI VE SÜRECİ

Kampanyadan, 30 Eylül-14 Ekim tarihleri arasında, İstanbul’da oturduğu riskli yapı raporlu ya da riskli alandaki evi dışında herhangi bir konutu olmayan, 18 yaşını doldurmuş ve ödeme alışkanlığına sahip kişiler yararlanabiliyor.

KİPTAŞ, kampanyadan daire alanlarla yapacağı sözleşmeye riskli yapısından ya da riskli alandaki evinden kendisinin ya da kira yoluyla bir başkasının faydalanmayacağı taahhüdünü ekleyerek bu verileri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile paylaşacak.

Satış kampanyasından elde edilecek gelir sosyal konut ve kentsel dönüşüm projelerine kaynak olması amacıyla kullanılacak.

 

KİPTAŞ 43 dükkan ve 20 konutu 27 Ekim'de satışa çıkarıyor!


Geri Dön