24 / 04 / 2024

KİPTAŞ'tan konutta tarihi kampanyaya 4 projeyle destek!

KİPTAŞ'tan konutta tarihi kampanyaya 4 projeyle destek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan KİPTAŞ, “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına 4 projesiyle destek verdiğini açıkladı. Kampanya Vaditepe Gölevleri, Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe ve Maltepe Evla Park projelerini kapsıyor. 



İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan KİPTAŞ, “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına Vaditepe Gölevleri, Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe ve Maltepe Evla Park projeleriyle destek verdiğini açıkladı. Proje hemen teslim daireler; yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim, bankasız kefilsiz 10 yıl vade ve yüzde 0,98 oranla satışa sunuluyor.

Yatırım potansiyeli yüksek 4 prestijli projede vade farksız 60 ay taksitlendirme seçeneğini bulunuyor. Avantajlı fiyatların bulunduğu projelerde kampanyalar 31 Ekim'e kadar devam edecek.

Kampanya ile ilgili açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, “KİPTAŞ olarak Vaditepe Gölevleri, Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe ve Maltepe Evla Park projelerimizle Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın öncülüğünde başlayan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına bizde katıldık. Bugüne dek hayata geçirdiğimiz prestijli projelerimizde kaliteli yaşamın ve kazançlı yatırımın referansı olduk. Şimdi de 4 prestijli projemizde hemen teslim daireleri konut alıcılarına sunuyoruz. KİPTAŞ olarak ülkemizin yarınlarına güveniyoruz. Türkiye daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecek.’’ dedi.

 

www.kiptas.istanbul/​​​​​​​


Geri Dön