26 / 04 / 2024

Konutta tarihi kampanyaya sahibinden sitesinden destek!

Konutta tarihi kampanyaya sahibinden sitesinden destek!

sahibinden sitesinden, "Türkiye İçin Kazanç Vakti" sloganıyla başlatılan kampanyaya destek verdiğini açıkladı. Kampanya ile sektörün hareketlenmesi bekleniyor. 



sahibinden sitesinden, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek verdiğini açıkladı. sahibinden.com'da başlatılan reklam kampanyası 31 Ekim'e devam edecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, reklam kampanyası ile gayrimenkul firmalarının sahibinden.com'daki dijital reklam harcamalarında yüzde 30’a varan indirim desteği verilecek. Kampanya, tüm projeler için geçerli olacak.

sahibinden sitesinden Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Boğaç Göncü, konu ile ilgili açıklamada bulundu. Sektörünün canlılığının genel ekonomi ve diğer birçok sektörün büyümesi için önemli olduğunu belirten Göncü, "Bu sebeple Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasını çok önemsiyor ve Türkiye'nin sahibinden.com'u olarak biz de kampanyaya bir destek paketiyle katkı sağlıyoruz. Kısa sürede büyük ilgi göreceğini düşündüğümüz ve pek çok insanımızı yeni evleriyle, hayalleriyle buluşturacak bu kampanyaya destek sunmaktan son derece mutluyuz." diye konuştu.


Geri Dön