27 / 04 / 2024

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek oluyor!

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek oluyor!

Firma: Kuzu Grup

Proje: Sea Pearl

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek oldu. Projede 31 Ekim’e kadar sürecek kampanya kapsamında yüzde 10 indirim avantajı sunulacak..



“Türkiye için kazanç vakti” sloganıyla yola çıkılan dev kampanyaya İstanbul'un denize sıfır tek premium konut projesi olan  Kuzu Grup  imzalı SeaPearl Ataköy de dahil oldu.

Kampanya kapsamında görüşlerini bildiren Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, “Türkiye’nin güçlü ekonomisine güvenle yola çıkılan tarihi kampanyaya SeaPearl Ataköy projemizle dahil olduk. 31 Ekim’e kadar sürecek kampanya kapsamında SeaPearl Ataköy’de yüzde 10 indirim avantajı sunuyoruz. Faizlerin 0,98’e çekilmesiyle yatırımcının yüzünü güldürecek kampanya sektörümüzde oldukça hareketlilik yaratacaktır. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un açıkladığı kampanya ile stoklar eriyecek, yatırımcı için fırsat doğacaktır. Ülke ekonomimize değer katacak kampanya ile konut almanın tam zamanı olduğunu düşünüyorum. Türkiye’nin kalkınması adına Kuzu Grup olarak her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız” dedi.

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek oluyor!

Dairelerin hemen teslim edildiği SeaPearl Ataköy, FSM Köprüsü’ne 25 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre uzaklıkta yer alan  Sea Pearl  Ataköy, Ataköy Yat Limanı’na 1 kilometre, Atatürk Havaalanı’na 2 kilometrelik uzaklıkta yer alıyor. 

Sea Pearl Ataköy'de fitness salonları, seyir adası, yaya yolları, dinlenme alanları ve tenis kortu gibi sosyal alanlar yer alıyor.

1.200 metre sahil bandına sahip projede aynı zamanda biyolojik gölet ve Barok tarzı peyzaj alanına yer veriliyor. İskele ve deniz ulaşımının olduğu Sea Pearl Ataköy'de resepsiyon ve vale hizmeti de sağlanıyor.

Doğal çimli teraslara ve 33 bin metrekare peyzaj alanına sahip Sea Pearl'de otel ve rezidansa da yer veriliyor. Sea Pearl Ataköy'de de bu alanları Jumeriah markası işletiyor.


www.kuzugrup.com


www.seapearlatakoy.com


444 98 00 

 


projeye sor



Geri Dön