24 / 04 / 2024

KİPTAŞ'tan riskli binalarda oturanlara yeni konut müjdesi!

KİPTAŞ'tan riskli binalarda oturanlara yeni konut müjdesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, İstanbul Pendik'te yer alan Yeşilce Aydos projesindeki stok konutlarını öncelikle İstanbul’da riskli yapı raporlu binalar ya da riskli alandaki evlerde oturanlar için satışa çıkardı.



İBB iştiraki KİPTAŞ, Pendik'te yer alan Yeşilce Aydos projesindeki stok konutlarını öncelikle İstanbul’da riskli yapı raporlu binalar veya riskli alandaki evlerde oturanlar için satışa çıkardı.

Başvuruların başladığı kampanya ile mevcut yapı stokunun verimli olarak kullanılması planlanıyor. KİPTAŞ, konut kampanyası ile olası İstanbul depremi konusunda farkındalığı artırmak ve yapı güvenliği bilincini üst seviyeye taşımak için farklı kampanyalar düzenliyor.

KİPTAŞ; kampanya kapsamında, 10 blok ve toplam 331 daireden oluşan Pendik Yeşilce Aydos projesindeki hemen teslim 100 konuta satışa sunuyor.

Geniş peyzaj alanlarıyla oyun alanları ve kapalı otoparkın bulunduğu projede bir de sosyal tesis bulunuyor.

BAŞVURU KOŞULLARI VE SÜRECİ

Kampanya kapsamında, 30 Eylül-14 Ekim tarihleri arasında, İstanbul’da oturduğu riskli yapı raporlu ya da riskli alandaki evi dışında herhangi bir konutu olmayan, 18 yaşını doldurmuş ve ödeme alışkanlığına sahip kişiler için geçerli olacak.

KİPTAŞ, kampanyadan konut alanlarla yapacağı sözleşmeye riskli yapısından ya da riskli alandaki evinden kendisinin veya kira yoluyla bir başkasının faydalanmayacağı taahhüdünü ekleyerek bu verileri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile paylaşacak.

Satış kampanyasından elde edilecek gelir sosyal konut ve kentsel dönüşüm projelerine kaynak olması için kullanılacak.

 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap inşaatında son durum!


Geri Dön