25 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Trabzon'a 931 yeni konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Trabzon'a 931 yeni konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'a 931 yeni konut müjdesi verdi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'a 931 yeni konut müjdesi verdi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Erdoğan, 15 Temmuz Meydanı'nda gerçekleştirilen "Kaşüstü Kavşağı Alt Geçit Köprüsü, Araklı Özgen Mahallesi Beşikdüzü ve Yomra Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 931 Konut-78 Dükkan-1 Ticaret Merkezi, Katı Atık Bertaraf ve Enerji Üretim Tesisi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni"ne katıldı. Trabzonlu vatandaşlara önemli açıklamalar yapan Erdoğan "Trabzon ile Trabzonlu ile aramıza bugüne kadar kimseyi sokmadık, bundan sonra da sokmayız. Karadeniz'in lokomotif şehri Trabzon ayağa kalkarsa tüm Türkiye ayağa kalkar" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan Trabzon a 931 yeni konut müjdesi!

Yapılan projeler ve yapılması planlanan projeler hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

"Gençlik ve sporda yapımı tamamlanan Akyazı Yavuz Selim Stadı'nın birinci etap tribününün, Şenol Güneş Stadı içindeki 1500 kişilik betonarme tribün ve futbol sahalarının, çeşitli ilçelerimizdeki spor salonları ve sahaların, gençlik merkezlerinin, her biri 500 kişi kapasiteli 3 ayrı öğrenci yurdunun resmi açılışlarını bugün gerçekleştiriyoruz. TOKi tarafından şehrimize kazandırılan Tabakhane sosyal donatı alanları altyapısı ve çevre düzenlemesinin, Yomra'daki 511 konut, 24 iş yeri ve ticaret merkeziyle altyapı ve çevre düzenlemelerinin, Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki 142 konut ve 51 iş yerinin, Araklı'daki 278 konut, ticaret merkezi, altyapı ve çevre düzenlemelerinin, eski Avni Aker Stadı yerine yapılan Ortahisar Millet Bahçesi ile altyapı ve çevre düzenlemelerinin, Vakfıkebir Millet Bahçesi'nin, Pazarkapı Balık Hali binası ile altyapı ve çevre düzenlemelerinin resmi açılışlarını bugün yapıyoruz."

TOKİ'den Trabzon Ortahisar'a 327 konutluk yeni proje!

 


Geri Dön