19 / 04 / 2024

Kira artışı düzenlemesi 10 gün içinde tamamlanacak!

Kira artışı düzenlemesi 10 gün içinde tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kira artışları ve Atatürk Havalimanı'na yapılacak millet bahçesiyle ilgili son dakika açıklamalarında bulundu.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, katıldığı NTV canlı yayınında kira artışları ve Atatürk Havalimanı'na yapılacak millet bahçesine ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, kira artışı düzenlenmesine ilişkin, "Kira artışlarıyla ilgili 10-15 gün içinde bir düzenleme Meclis'e gelebilir." dedi. 

Kira artışı düzenlemesi 10 gün içinde tamamlanacak!

Bakan Kurum,"Cumhurbaşkanımızın da talimatları ile ilgili bakanlıklarımızla birlikte ortak bir çalışma yürütüyoruz. Yürüttüğümüz çalışma çerçevesinde de vatandaşlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğimiz bu noktada kira artışlarının takibi ve kira artışlarının bedelleri noktasında düzenlemeler için bir çalışma yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız yakın zamanda paylaşacaktır. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Konut sahibini de kiracıyı da mağdur etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön