19 / 04 / 2024

Kira yardımı başvurusu 2021!

Kira yardımı başvurusu 2021!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamalara göre, esnaflara yapılacak kira yardımı ile ilgili detaylar belli oldu. Peki kira yardımı başvurusu nasıl yapılacak? İşte kira yardımı başvurusu 2021 ile ilgili tüm merak edilenler...



Kira yardımı başvurusu 2021!
Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kabine toplantısının ana gündem maddesi kira yardımı oldu. Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Yüzde 18'den yüzde 8'e indirdiğimiz iş yeri kiralama hizmetlerindeki KDV oranını 1 Haziran'a kadar yüzde 8 olarak uygulamaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu. Erdoğan, "Yıl sonuna kadar yüzde 20'den 10'a indirdiğimiz gayrimenkul kiralarındaki stopaj oranının uygulama süresini 1 Haziran'a kadar uzatıyoruz." açıklamasında bulundu.

Esnaflara yapılacak kira yardımı ile ilgili detaylarda bellli oldu. Peki, kira yardımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır? Kira yardımı kimlere verilecek? Kira yardımı başvurusu 2021...

Kira yardımı başvurusu 2021

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan müjdeye göre, iş yeri kira olan esnafa, üç ay süreyle büyükşehirlerde aylık 750 lira, diğer illerde ise 500 lira kira desteği yapılacak.

Kabine toplantısının ardından "İş yeri kira olan esnafımıza üç ay süreyle büyükşehirlerde aylık 750 lira, diğer illerde ise 500 lira kira desteği yapacağız'' diye konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, başvuruların nasıl yapılacağıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Kira düzenlemesinin detayları belli oldu!

5 soruda 'esnafa kira yardımı' tüm detaylarıyla!


Geri Dön