25 / 04 / 2024

Kiraz Grup’tan Marin Hill Bodrum Villaları geliyor!

 Kiraz Grup’tan Marin Hill Bodrum Villaları geliyor!

Kiraz Grup tarafından hayata geçirilen Marin Hill projesi Bodrum'da yer alıyor.  Marin Hill Bodrum villaları lüks kavramını tümüyle yansıtıyor. 



Marin Hill BodrumVillaları'nda 8 yatak odası, 9 lüks banyo, 2 salon ve açık mutfak, geniş loft verandası, geniş bahçe verandası ve seyir terası bulunuyor.

Projenin sosyal alanları arasında; havuzbaşı şömine, jakuzi, sonsuz havuz tasarımı yer alıyor. Ege’nin etkileyici manzarasına sahip Marin Hill Bodrum villalarının seyir terası sayesinde ruhunuzu doyurarak stresten uzak bir yaşam sürdürebilirsiniz.

 

Marin Hill Bodrum Villaları Nerede?

Bodrum’daTurgutreis Akyarlar yolu üzerinde D-Marin tepelerinde yükselen proje avantajlı konumu ile de tercih edilebilirliğini arttırıyor!

  

 Kiraz Grup’tan Marin Hill Bodrum Villaları geliyor!


Marin Hill Bodrum’da Villa Sahibi Olma Fırsatını Kaçırmayın!

Kiraz Grup imzasını taşıyacak butik proje Ege kıyılarının muhteşem manzarasını ayaklarınızın altına serecek. Marin Hill Bodrum projesi sadece 4 adet villa olarak tasarlandı, o yüzden villalar hızla tükenmeden önce acele etmeniz gerekiyor!


İhtişam ve Lüks İçinde Bir Yaşam İçin Marin Hill Bodrum Villaları

Marin Hill Bodrum projesinde villalarının her biri 1 dönüm arazi içinde ve 600 m2 kullanım alanına sahip! 8 yatak odası, 9 lüks banyo, 2 salon ve açık mutfak ile konforlu bir yaşam Marin Hill Bodrum villalarında sizi bekliyor! 
  
Web: http://kirazgroup.com/
 


Geri Dön