29 / 03 / 2024

Kirazlı Koru Evleri'nde fiyarlar 330 bin TL'den başlıyor!

Kirazlı Koru Evleri'nde fiyarlar 330 bin TL'den başlıyor!

Firma: Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat

Proje: Kirazlı Koru Evleri

“Kirazlı Koru Evleri”nin 12 Eylül Cumartesi günü tanıtım ve temel atma töreni gerçekleştirildi. Kirazlı Koru Evleri 2017 yılında teslim edilecek. Projede konut fiyatları 330 bin TL’den başlıyor.



Sektörün iki önemli firması “Tanışlar İnşaat” ve ”Mayra İnşaat”, İstanbul Bağcılar’da (şehrin merkezinde) ortak bir konut projesine start verdi… İlçenin merkezinde 11 dönümlük arazi üzerine (sosyal ve yeşil alanı ile 232 adet konut olarak ) konumlandırılan “Kirazlı Koru Evleri”nin 12 Eylül Cumartesi günü  tanıtım ve temel atma töreni gerçekleştirildi.


GRUBUMUZUN EN PRESTİJLİ PROJESİNEYURTDIŞINDA DA YOĞUN TALEP VAR

Törene, Tanışlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Tanış, Mayra Yapı Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yılmaz ile yoğun bir davetli grubu katıldı.


Törende konuşan Tanışlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Tanış,  ‘Kirazlı Konut Evleri’nin 43 yıllık deneyimi olan Tanışlar Grubu’nun en prestijli konut projesi olduğunu vurguladı. Durmuş Tanış, şu bilgiyi verdi: “İyi yerde,  doğru lokasyon ve A plus olan projemize talepler gelmeye başladı. Satışlara başladık. Çünkü insanlar ev alırken öncelikle firmanın güvenilir olmasına çok dikkat ediyor” dedi. Tanış, yurtdışından da özellikle Körfez ülkelerinden projeye yoğun talep olduğunu kaydetti…


ÇEVREYE  VE YEŞİLE DUYARLI PROJE TÜM İHTİYAÇLARA CEVAP VERECEK

Mayra Yapı Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yılmaz da yaptığı açıklamada, Kirazlı Koru Evleri’nin çevreye duyarlı bir proje olduğunu kaydederek, “Eski bir motor fabrikası olan arazideki tüm ağaçları koruduk. Enerji tasarrufuna ve yeşil alana ağırlık verdik. Ayrıca basit ve kullanışlı olarak planlandı. Bu sitede yaşayacak insanların tüm ihtiyaçlarına (tüm sosyal tesislerimiz ile)  cevap verdik” dedi.


Atilla Yılmaz, Kirazlı Koru Evleri’nin Bağcılar’da kentsel dönüşüm projesi olduğuna da dikkat çekerek, “Bu kapsamda bölgeye büyük katkı sağlayacaktır” ifadesini kullandı.


METROYA 400 METRE MESAFEDE OLAN PROJE 2017 YILINDA TESLİM EDİLECEK

11 dönümlük alan üzerinde,  7 bin 800 metrekare yeşil alana sahip  Kirazlı Koru Evleri  2017 yılında teslim edilecek. Projenin diğer özellikleri ise şöyle:

*Bağcılar’ın en prestijli projesi olan Kirazlı Koru Evleri, Şehrin kalbinde metroya 400 metre mesafede bulunuyor…

* Projede konut fiyatları 330 bin TL’den başlıyor.

A klas (kalitede) olan projenin diğer özellikleri ise şöyle:


* Toplam 4 blok ve 15 kattan oluşan ( 2+1,3+1 ve 4+1 daire alternatiflerinden oluşan) projede 232 konut ve 4 adet ticari ünite bulunmaktadır…


*A klas (kalitede) olan projenin diğer özellikleri ise şöyle:


*Türk hamamı, sauna ve buhar odası, Açık, çocuk havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness, 620 metre uzunluğunda yürüyüş parkuru yer alıyor.


*Proje ile doğaya yakın sağlıklı ve kaliteli bir yaşam planlanmaktadır..


*Merkezi ve yerden ısıtma sistemine sahip projede dairelerin iç özellikleri arasında, davlumbaz, fırın, set üstü ocak, çöp öğütücü, bulaşık makinesi bulunuyor.


*Bütün odalarda klima tesisatı, lamine kaplı odalar, Ahşap kaplama MDF mutfak dolabı, corion tezgah yer almaktadır.


*Projede, yangın, hırsızlık ve gaz alarmı, akıllı intercom sistemi bulunmaktadır.


* Her daire için 1 araçlık kapalı otopark ve misafir otoparkı bulunmaktadır.



Telefon: 444 3 173 

Web: http://kirazlikoru.com/



Geri Dön