19 / 04 / 2024

Kırçiçeği Caddesi’ndeki kaldırım çalışmaları devam ediyor!

 Kırçiçeği Caddesi’ndeki kaldırım çalışmaları devam ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Kırçiçeği Caddesi’nde yürütülen asfalt ve kaldırım çalışmalarını yerinde denetledi





Çalışmalar hakkında Fen İşleri Daire Başkanı Sebahat Çevik’ten bilgi alan Başkan Akaydın,  işçilerle bir araya geldi. Başkan Akaydın, vatandaşların talebi üzerine başlatılan çalışma çerçevesinde 30 metre genişliğinde, gidiş dönüş 4 bin 200 metre uzunluğundaki caddeye yaklaşık 10 bin sıcak asfalt döküleceğini söyledi. Akaydın, Toptancı Hal ile Düden Şelalesi arasında kalan caddede ASAT’ın da alt yapı çalışmalarını tamamladığını da kaydetti.


BİSİKLET YOLU DA YAPILACAK


Başkan Mustafa Akaydın şu bilgileri verdi: “Kırçiçeği Caddesi’nde asfaltlama çalışmalarının yanı sıra orta refüj yapılıp dünya standartlarında bisiklet yolları ve geniş yaya kaldırımları oluşturulacak. Kaldırımlara tekerlekli sandalyeli engelliler için engelli rampaları, görme engelliler için oluklu takip taşları yerleştirilecek. Yine proje sağlı sollu kaldırım kenarları ve orta refüj, peyzaj çalışmalarıyla estetik açıdan şekillendirilecek.”

Antalya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön