29 / 03 / 2024

Kırdağ İnşaat'tan Bodrum Güllük'e karma proje!

Kırdağ İnşaat'tan Bodrum Güllük'e karma proje!

Kırdağ İnşaat, Bodrum Güllükte 64 konut ve 30 ofis ile 380 metrekare üzeri büyüklüklerde dükkanların yer alacağı karma bir projeye başlıyor. Kırdağ Kadık Residence isminin verildiği proje 4 bin metrekare alan üzerinde yükselecek.



Güllük'te birçok proje hayata geçiren Kırdağ İnşaat, bu projelerini Almanya, Avusturya ve Fransa'daki şubeleri aracılığıyla Türkiye'de konut almak isteyen Avrupalılar'a pazarlıyor. Güllük Merkez'de, cadde üzerinde, 4 bin metrekarelik bir alan üzerine AVM ve konuttan oluşan karma bir proje olan Kırdağ Kadık Residence'a Eylül 2016'da başlayacaklarını ve 1.5 yıl içinde tamamlayacaklarını bilgisini veren Kırdağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Kırdağ, projede 64 konut ve 30 ofis ile 380 metrekare üzeri büyüklüklerde dükkanların yer alacağını söyledi. 


Kırdağ, "Ayrıca, Güllük Marina karşısında müstakil bahçelerinde özel yüzme havuzlan olan Green Hill Dewilux Villaları projesine de bu yıl başlayacağız. 200 metrekare oturma alanına sahip villaların 300 metrekare büyüklüğünde bahçeleri olacak. Her villanın özel yüzme havuzu bulunacak. Villalar ısı pompalı, ısıtma-soğutma sistemi ile donatılacak. Bir yıl içinde tamamlanacak bu projeye de başlamak üzereyiz" diye konuştu. Firma temellerinin 2004 yılında İngiltere'de atıldığım belirten Behçet Kırdağ, 2005 yılından sonra Fransa'ya taşınarak bu ülkede inşaat projeleri gerçekleştirdiklerini, 2008 yılı itibarıyla da Güllük'te projeler hayata geçirmeye başladıklarını söyledi. 


Kırdağ İnşaat'ın geniş müşteri portföyüne hitap etmek için değişik projeler geliştirdiğini anlatan Kırdağ, yine Güllük Merkez'de 10 dairelik ve 20 dairelik iki farklı bloktan oluşan dairelerini müşterilerin beğenisine sunduklarını ifade etti. Kırdağ, şöyle devam etti: "Güllük'te inşaat malzemelerinin satışını yapan yapı market bölümümüzvar. Araç kiralama şirketimiz ile kaliteli hizmet vermek için sürekli araç filosunu yeniliyoruz. Hafriyat konusunda hizmet veren şirketimizde de araçlarımızı bu yıl yeniledik. Torba Koyu'nda 100 yatak kapasiteli otelimizi de bu sezon yenileyerek, hizmete açtık. Bunun yanında gıda ihracatı yapan bir şirketimiz ve büyükbaş hayvan yetiştirdiğimiz çiftliğimiz bulunuyor." 


Projelerde yeni konseptleri dikkate alıyor 

Birçok alanda faaliyet gösteren bir aile şirketi olmalarına rağmen asıl büyüme alanlarının inşaat olduğunu belirten Behçet Kırdağ, "Green Hill projemizde bin metrekarelik alanda fîtnes, sauna ve kafe-bar hizmeti veriyoruz. Kırdağ&Neka Rezidence projesi 5 dönüm alan üzerine inşa edilmiş dört blokta yer alan 66 daireden oluşuyor. Bu dairelerin yüzde 40'ı satıldı. Güllük Green Hill projesi ise 6 dönüm üzerine inşa edilen sekiz bloktaki dört işyeri ve 66 daireden oluşan bir proje. Bunların da yüzde 60'ı satıldı. Kırdağ Marina Merkez Evleri, Kırdağ Etibank Evleri, Kırdağ Yaşam Evleri, Odek Villaları satışı devam eden diğer projelerimiz arasında yer alıyor" dedi. Güllük'te turizmin gelişmesine paralel ortaya çıkacak yeni konseptleri dikkate alarak projeler geliştirmeye devam edeceklerini vurgulayan Kırdağ, ileride talep artışına bağlı hava limanı oteli tarzında turizm projelerine de girebileceklerini dile getirdi. 


kirdag.com.tr/


Dünya Bölge


Geri Dön