19 / 04 / 2024

Kırıkkale Bahşılı'da 156 konutluk proje başlıyor!

Kırıkkale Bahşılı'da 156 konutluk proje başlıyor!

Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar'ın ilçede nüfus artısına katkıda bulunmak hem de istihdam sağlamak amacı ile çalıştığı konut projesinin yapım süreci başladı. Proje 3 blok, 156 daire olup, daireler ise 2+1 şeklinde olacak.



Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar'ın ilçede nüfus artısına katkıda bulunmak hem de istihdam sağlamak amacı ile çalıştığı konut projesinin yapım süreci başladı. Proje 3 blok, 156 daire olup, daireler ise 2+1 şeklinde olacak.


156 DAİRE


Yapım süreci başlayan proje hakkında bilgiler veren Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar. "İlçede hem nüfus hem de istihdam sağlamak amacı ile vatandaşlara daha iyi evlerde oturma fırsatı verecek olan konut projemiz 2+1.3 blok 156 daireden oluşacak. Her daire 84 metre genişliğe sahip olacak. Bahşılı Belediyemiz ile firma arasında Kat Karşılığı konut sözleşmeleri imzalandı. Konut yapım süreci başladı.


İMZALAR ATILDI

Başkan Uyar "Yüzde 18 ile ihaleye çıkıldı 18 kat karşılığı ihaleyi Kayacanlar firması aldı. Karşılıklı imzaları attık. İlk defa bir müteahhit Bahşılı'ya konut yapıyor. Bu tür projelerimiz bir başlangıçtır. Kırıkkale'de ve ilçelerde bir ilktir. İki yıl içerisinde yapmış olduklarımız ise gelecekte yapacaklarımızın teminatıdır dedi.


Haber 71



Haber Posta  Ankara  Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Bahşılı Belediyesi, Doğanay Mahallesi  TOKİ  2. Etap blokları karşısında bulunan 6 bin metrekarelik arazisini, müteahhit firmaya kat karşılığı konut yapma projesi kapsamında verdi. Düzenlenen imza töreninde konuşan Belediye Başkanı İbrahim Uyar, "Konut yapımı projesini başlattık. Belediyenin belirlediği TOKİ 2. Etap blokları yanında bulunan arazimize ilk etapta yapılacak olan 156 daire karşılığı 28 daire ve 2 dükkan karşılığı ihalesini Kayataş firması aldı. 6 dönüm belediyemize ait arazi üzerine kurulacak olan 3 blokta 156 daire 2-1-1 ve kullanım alanı TOKİ dairelerinden daha lüks ve kullanımlı 84 metrekare kullanım alanı bulunan 2+1 sisteminde blok girişlerinden de dükkan alarak anlaşmayı karşılıklı imzaladık. Kırıkkale ve Bahşılılı vatandaşlarımızı ilçemizde oturmaya davet ediyoruz. Belediyemize yaklaşık 2 milyona yakın para kazandıran bu yatırımın devamı gelecek. Vatandaşlarımız kendi imkanlarına göre banka kredisi ile belirledikleri şekilde ödeme planı çıkararak konut sahibi olacak. Ana amaç ise Belediyemizin öz kaynaklarından gelir elde etmek, ilk defa bir müteahhit firma belediyemizle anlaşma imzalayarak Bahşılı'ya konut yapıyor. Bu tür projelerimiz bir başlangıçtır. Kırıkkale'de ve ilçelerde bir ilktir. Kayıtlar mart ayında başlayacaktır. Alt gelir gurubuna giden banka kredili ödeme düzeni ile vatandaşlarımıza konut verilecek" dedi. 


Posta Ankara


Geri Dön