27 / 04 / 2024

Kırıkkale Podium AVM Beşir Atalay’ın katılımıyla açıldı!

Kırıkkale Podium AVM Beşir Atalay’ın katılımıyla açıldı!

Kırıkkale Podium AVM, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın katılımıyla kapılarını Kırıkkale ve bölge halkına açtı. İçerisinde 83 mağaza bulunan Podium Alışveriş Merkezi, 40 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirildi...




Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Ağustos ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin açıklamalarda bulundu. AK Parti olarak kendi adaylarını çıkartacaklarını ifade eden Bakan Atalay, "Bu konuda kimseyle kapı çatı gibi görüşmemiz olmadı. Biz kararı verince kendi Cumhurbaşkanı adayımızı ilan edeceğiz” dedi.


Kırıkkale Podium AVM, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın katılımıyla kapılarını Kırıkkale ve bölge halkına açtı. Açılışta Elif Grup Gayrimenkul İnşaat adına bir konuşmasını yapan Okan Sönmez, 40 milyon dolar yatırım ile hayata geçirilen Podium AVM’nin kapılarını orta Anadolu’nun parlayan yıldızı Kırıkkale’de açtıklarını söyledi.


Bakan Atalay ise, AK Parti hükümeti olarak nerede bir yatırım olursa sevindiklerini ifade ederek, “Yatırım demek ülkenin istikrarı demek. Yatırım demek güven demek. İş adamları eğer korkusuzca yatırım yapıyorsa bu ülkemizde istikrar ve güven var demek. Ülkemizde huzur var demek ve istikrarla, güvenle bu yatırımlar artar. Onun için biz hükümet olarak bütün bu yatırımlardan memnunuz ve yatırımcıları tebrik ediyoruz. Allah onların işlerini iyi etsin, hayırlı ve bereketli etsin” dedi.


Konuşmaların ardından İl Müftüsü Bekir Gerek’in yaptığı dua ile Bakan Atalay ve beraberindekiler açılış kurdelesini keserek AVM’de incelemelerde bulundular. İçerisinde 83 mağaza bulunan Alışveriş Merkezi’ni gezen Bakana Atalay daha sonra gazetecilere gündeme ilişkin açıklamada bulundu.


Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili olarak sorulan bir soruyu cevaplandıran Bakan Atalay, “Biz AK Parti olarak kendi adayımızı çıkartacağız. Bu konuyla ilgili olarak kimseyle kapı çatı gibi görüşmemiz yok. Biz kararı verince kendi Cumhurbaşkanı adayımızı ilan edeceğiz. Yani milletvekilleri olarak kendi adayımızı göstereceğiz. Muhalefetin çalışmalarını bir görelim. Zaten biz şu anda kendimiz henüz karar vermedik ama biraz da muhalefet kesiminde de bir şeyler ortaya çıksın diye bekliyoruz. Tabi muhalefet kendi adaylarından çok bizim adaylarla meşgul. Genel başkanları bizim adaylarımızı değerlendirmekle meşguller. Onun yerine bir an önce çalışma yapsınlar kendi adaylarını belirlesinler. Ortaya çıktıktan sonra görüşlerimizi paylaşırız” dedi.



Time Türk



Geri Dön