29 / 03 / 2024

Podium AVM açıldı!

Podium AVM açıldı!

Kırıkkale'nin ilk alışveriş merkezi olma özelliğine sahip Kırıkkale Podium Alışveriş Merkezi, Başbakan Yardımcısı ve Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay'ın katılımıyla kapılarını Kırıkkale ve bölge halkına açtı.




Kırıkkale'nin ilk alışveriş merkezi olma özelliğine sahip Kırıkkale Podium Alışveriş Merkezi, Başbakan Yardımcısı ve Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay'ın katılımıyla kapılarını Kırıkkale ve bölge halkına açtı. Açılış törenine Kırıkkale Milletvekili de olan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Koksal, Kırıkkale Vali Vekili Mehmet Yıldız, Kırıkkale Belediye Başkam Mehmet Saygılı, Yahşihan Belediye Başkam Ahmet Sungur katıldı. 

Yatırımı gerçekleştiren Elif Grup Gayrimenkul înşaat adına açılış konuşmasını yapan Okan Sönmez: "Bir gayrimenkul kompleksi olarak hayal edip hayata geçirdiğimiz Podium AVM projesi, Kırıkkale'nin hem ticaret hacmini hem de ekonomik katma değerim arttıracak. 

Kınkkaleliler, şehre ilk kez gelen pek çok uluslararası marka ile rekabeti bir ortamda avantajlı ve keyifli alışveriş yapacak. Aynı zamanda önemli bir sosyal yaşam merkezi olacak" dedi. 


KIRIKKALE'NİN İLK ALIŞVERİŞ MERKEZİ 

Kırıkkale Podium Alışveriş Merkezi'nde, yaklaşık 40 bin metrekare inşaat alam üzerine 26 bin metrekare kiralanabilir alanında toplam 83 mağaza bulunuyor. 

Ayrıca 900 metrekare yeme-içme alam, 570 metrekare terası, CINENS sinemaları, bowling salonu, 2 bin metrekare oyun ve eğlence alam Funport ile aileler, gençler ve üniversiteliler için yaşaıç, sosyalleşme ve kültür merkezi olarak hizmet veriyor. 


Posta Ankara


Geri Dön