26 / 04 / 2024

İzmir'de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı!

İzmir'de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı!

İzmir’de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı. Hilltown Karşıyaka, büyük açılışla ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Açılışa özel gösteriler, 29 Ekim’e kadar devam edecek…



İzmir’de, Hilltown Karşıyaka AVM’nin açılışı gerçekleşti. Açılışa özel, ücretsiz açıkış etkinlikleri ile coşkulu bir açılış gerçekleşti. Açılış kapsamında etkinlikler 29 Ekim’e kadar sürecek. Rönesans Gayrimenkul Yatırım tarafından özel bir konsept projeyle ile yapılan Hilltown Karşıyaka AVM’nin açılışına Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak, Rönesans Gayrimenkul Proje Geliştirme Başkanı Murat Özgümüş, konsept mimarisi T–Concept imzası taşıyan alışveriş merkezi mimarlarından Willem Joost ve perakende sektörünün üst düzey yetkilileri katılım gösterdi.

Rönesans Holding Başkanı Erman Ilıcak ve Rönesans Gayrimenkul Yatırım üst düzey yetkilileri AVM’nin açılış kurdelesini beraber kesti. 

Hiltown Karşıyaka AVM, ilk açılış gününde 150 binin üzerinde ziyaretçi ağırladı.

Hilltown AVM, 42’si kafe-restoran olmak üzere ulusal ve uluslararası 190’dan fazla markası, 7 sinema salonu, sadece çocuklara ait 1.500 metrekarelik ‘Oyuncu’ oyun alanı, rengârenk peyzaj mimarisiyle oluşturulan meydanları, 2.750 araç kapasitesine sahip otoparkı ve büyük etkinlik alanıyla İzmir’de hizmet vermeye başladı.

Türkiye’nin en ünlü isimlerinden Haluk Levent, Edis, Fatih Erkoç gibi sanatçılar açılış kapsamında sahne alacak. Açılış etkinlikleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na kadar devam edecek.

Tüm zevklere hitap eden marka karması

Hilltown Karşıyaka’da birçok markayı bir araya topladı. AVM’de bulunan mağazalar şu şekilde:  Zara, Bershka, Pull&Bear, Massimo Dutti, Straparius, Oysho, Zara Home, RED MOD, H&M, Marks & Spencer, GAP, Beymen, Beymen Club, NetWork, Vakko, Vakkorama, Yargıcı, Mavi Jeans, Boyner, Lacoste, Gant, U.S. Polo ASSN, Nautica, Decathlon, Nike, Skechers, Under Armour, Sephora, MediaMarkt, Cinemaximum, CarrefourSA .

Dünya Mutfağı İzmir’de!

Hilltown Karşıyaka, 42 adet kafe-restoranıyla büyük bir gurme merkezi olma özelliği taşıyor. Cookshop, The Hunger, Kırıntı, The North Shield Pub markaları ile İzmir’de ilk kez Hilltown Karşıyaka çatısı altında yer alacak. İzmirliler, Ferdi Baba, Sushico, %100 Restaurant&Cafe, Léone Patisserie ve Reyhan Pastanesi gibi lezzet markalarının önde gelen adreslerinde yemeğin tadını çıkarırken sosyalleşebilecek.

Kentin merkezinde olma ayrıcalığı

Çevreyolu bağlantısı, İZBAN, tramvay gibi raylı sistemlerin kesişim noktasında olan Hilltown Karşıyaka, ulaşım açısından da kolay ulaşılabilir bir konumda yer alıyor.

Hayvan dostu AVM

Hilltown Karşıyaka, alışveriş yaparken ‘can dostları’ndan ayrılmak istemeyen ziyaretçilerin evcil hayvanlarıyla AVM’ye girebilmesine imkân veriyor.


Geri Dön