25 / 04 / 2024

Kırıkkale Podium Alışveriş Merkezi kapılarını açtı!

Kırıkkale Podium Alışveriş Merkezi kapılarını açtı!

Kırıkkale’nin ilk alışveriş merkezi olan Kırıkkale Podium Alışveriş Merkezi, Başbakan Yardımcısı ve Kırıkkale Milletvekili Sn. Beşir Atalay'ın katılımı ile kapılarını Kırıkkale ve bölge halkına açtı.



Kırıkkale’nin ilk alışveriş merkezi olma özelliğine sahip Kırıkkale Podium Alışveriş Merkezi, Başbakan Yardımcısı ve Kırıkkale Milletvekili Sn. Beşir Atalay'ın katılımıyla kapılarını Kırıkkale ve bölge halkına açtı.


 

Açılış törenine aynı zamanda Kırıkkale Milletvekili de olan Başbakan Yardımcısı Sayın Beşir Atalay, Kırıkkale Milletvekilleri, Kırıkkale Valisini temsilen Vali Vekili Sayın Mehmet Yıldız, Kırıkkale Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı, Yahşihan Belediye Başkanı Sayın Ahmet Sungur katıldı. 


Yatırımı gerçekleştiren Elif Grup Gayrimenkul İnşaat adına açılış konuşmasını yapan Okan Sönmez: "Bir gayrimenkul kompleksi olarak hayal edip hayata geçirdiğimiz Podium AVM projesi, Kırıkkale'nin hem ticaret hacmini hem de ekonomik katma değerini arttıracak. Kırıkkaleliler, şehre ilk kez gelen pek çok uluslararası marka ile rekabeti bir ortamda avantajlı ve keyifli alışveriş yapacak. Aynı zamanda önemli bir sosyal yaşam merkezi olacak." dedi. Sönmez, Başbakan Yardımcısı Sayın Beşir Atalay'a yaptıkları hizmetlerle kendilerinin yaptığı ve yapacağı hizmetlerin de önünü açtığını belirterek ayrıca teşekkür etti.


Elif Grup Gayrimenkul İnşaat tarafından toplam 40 milyon dolar yatırım ile hayata geçirilen Kırıkkale Podium Alışveriş Merkezi’nin geliştirme danışmanlığı ve kiralaması ABINVEST tarafından gerçekleştirilirken, yönetimini ise uzman kuruluş Metro Properties Türkiye üstlendi. Bu yapısıyla Kırıkkale Podium Alışveriş Merkezi projesi, yerli yatırımcının 

uluslararası uzmanlık ile işbirliğinin başarılı bir örneği olarak öne çıkıyor.

 

Kırıkkale’nin ilk Alışveriş Merkezi

Açılışı Başbakan Yardımcısı Sn. Beşir Atalay tarafından yapılan Kırıkkale Podium Alışveriş Merkezi, yaklaşık 40.000 m² inşaat alanı üzerine 26.000 m² kiralanabilir alanında toplam 83 mağaza ile Kırıkkale’nin ilk alışveriş merkezi olacak ve yerli-yabancı 33 ünlü markayı ilk kez Kırıkkale ve bölge halkıyla buluşturdu.


Ayrıca 900 m² yeme-içme alanı, 570 m² terası, CINENS sinemaları ,bowling salonu, 2.000 m² oyun ve eğlence alanı Funport ile aileler, gençler ve üniversiteliler için yaşam, sosyalleşme ve kültür merkezi olarak Kırıkkale’nin önemli bir ihtiyacına da cevap verecek olan Kırıkkale Podium Alışveriş Merkezi,  açılışından itibaren Kırıkkale ve bölge halkıyla buluşturmaya hazırlandığı etkinlikler ve kampanyalar ile yıl içinde milyonlarca ziyaretçi ağırlamayı hedefliyor.



Tüm yolların kesiştiği noktada

Kırşehir-Kayseri yolu üzerinde, 43 ile giden yolların kesişme noktasında, şehirlerarası terminal ile komşu ve şehir merkezine yakınlığı sebebiyle avantajlı lokasyonuyla ulaşım kolaylığı sunan Kırıkkale Podium Alışveriş Merkezi , araçlarıyla gelecek ziyaretçilerine 750 araçlık ücretsiz otopark alanı ile hizmet veriyor.


Geri Dön