26 / 04 / 2024

Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı kapılarını açtı!

Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı kapılarını açtı!

İtalya’da 54. kez düzenlenen Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı kapılarını açtı. Demmer Mermer, Dolamit ürününü ilk kez fuarda görücüye çıkardı.



Demmer Mermer, İtalya’da 54. kez düzenlenen Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı’na katılarak birbirinden farklı doğal taşlarını ziyaretçileriyle bir araya getiriyor. 

Sektörün en büyük fuarları arasında bulunan ve 80.845 metrekarelik alanda düzenlenen Marmomac Fuarı’nda Demmer Mermer, Dolamit ürününü ilk kez görücüye çıkardı. Fuar kapsamında işlenen ve blok doğal taşları sektör profesyonellerin beğenisine sunan Demmer Mermer, Gri Emperador ve Denizli Traverten ürünleriyle Türk doğal taş sektörünün gücünü de ortaya koydu. Demmer Mermer, Türkiye’nin farklı bölgesindeki üç mermer fabrikası ve sekiz aktif ocağıyla doğal zenginlikleri Türkiye’nin yanı sıra dünyanın farklı noktalarına gönderiyor.

Sektörün önemli temsilcisi olarak İtalya pazarından pay almak için çalışmalarda bulunduklarını söyleyen Demmer Mermer Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Demirel, şu ifadeleri kullandı: ”Demmer olarak oldukça yoğun bir fuar geçirdik. Sektörün en önemli buluşma platformu olan Marmomac, bizim için önemli bir fuar. Aslına bakarsanız markaların ürünleriyle boy gösterdikleri tasarım odaklı bir ortam. Böylesine önemli bir buluşma noktasından marka olarak Dolamit ürünümüzü ilk defa görücüye çıkardık. Ve çok güzel dönüşler aldık. Biz biliyoruz ki sektörde farklılaşmanın yolunu açan Ar-Ge ve inovasyon. Bu bakış açısıyla Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarımızı faaliyetlerimizin temeline alıyoruz. Ocaklarımızdan çıkardığımız yüksek katma değerli ürünleri ihraç ederek bir yandan dünya pazarındaki konumumuzu pekiştirmekte diğer yandan da ihracat geliriyle ülke ekonomisine önemli katkıda bulunuyoruz.”


Geri Dön