29 / 03 / 2024

Palladium Antakya Alışveriş Merkezi kapılarını açtı!

Palladium Antakya Alışveriş Merkezi kapılarını açtı!

Tahincioğlu Gayrimenkul, OTA Antakya ve Gençoğlu ortaklığı ile Güney’in incisi Antakya’da 150 milyon dolarlık yatırım ile hayata geçirilen Palladium Antakya Alışveriş Merkezi’ nin kapılarını açtı...



9 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilen kurdele kesiminin ardından, Antakya’da yaşamın yeni mozaiği olacak Palladium Antakya AVM 5 gün boyunca sürecek özel etkinlikler ile eğlencenin ve alışverişin merkezi olacak. 

Tahincioğlu Gayrimenkul, OTA Antakya ve Gençoğlu ortaklığı ile Antakya şehir merkezinde hayata geçirilen ilk alışveriş merkezi ‘’Palladium Antakya AVM’’, 9 Ekim Çarşamba günü misafirleriyle buluştu. 150 milyon dolarlık yatırım değerine sahip Palladium Antakya AVM; Antakya Belediye Başkanı Doç Dr. Lütfü Savaş ve Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu’nun katıldığı tören ile kapılarını açtı. 

Mağaza ve restoranlar ile sinemadan oluşan geniş yaşam alanıyla 2008’de açıldığından bu yana 5 yılda elde ettiği başarı ve ziyaretçi sayısı ile Palladium AVM markası, büyük başarısını Anadolu’da sürdürüyor. Tahincioğlu; marka karmasıyla tüketicilerin ilgi odağı olan İstanbul Anadolu yakasının en prestijli alışveriş merkezi Palladium AVM markasını Güney’in incisi Antakya’ya taşıyor. 

Törendeki açılış konuşmasında Palladium’un 5. Yılında, markayı Anadolu’da büyüttüklerini söyleyen Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu; ‘’İstanbul Anadolu Yakası’nda 2008 yılında ilki açılan Palladium markasını Antakya’ya taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz. 150 milyon dolar tutarındaki bu yatırımı Antakya’ya yapmaktan dolayı son derece mutluyuz. Palladium Alışveriş Merkezi, Antakya’da yapılan en büyük organize perakende yatırımı. Antakya’da yaşamın yeni mozaiği niteliğindeki Palladium’un; tarihi ve kültürel dokusu açısından Türkiye’nin en güzel şehirlerinden Güney’in incisine kazandıracağı yerli ve yabancı markalar, sosyalleşme alanlarıyla bölgenin devam eden kalkınmasına destek olacağına inanıyoruz. Toplamda 2.000 kişinin üzerinde istihdam sağlayacak Palladium Antakya Alışveriş Merkezi, Antakya halkına da sevdikleri ile birlikte huzur, güven ve keyif içerisinde vakit geçirmeleri için fırsat sağlayacaktır” dedi.

Antakya’da alışveriş ve eğlenceyi birleştiren en prestijli alışveriş merkezi… 

Tarihi ve kültürel dokusu ile Türkiye’nin en dikkat çeken şehirleri arasında yer alan Antakya’nın merkezinde konumlandırılan Palladium Antakya AVM, 40 bin metrekare kiralanabilir alana sahip. Kentin tarihi dokusuna uygun olarak tasarlanan alışveriş merkezinde, bölgenin iklimine uygun olarak güneşten korunan avlular, Asi nehrine bakan açık hava terasları ve serbest dolaşılan ortak alanlar yer alıyor. Antakyalıların alışveriş ihtiyaçlarını karşılamanın yanında hem sosyal hem de kültürel aktivitelerin yapılacağı merkezde, kafe, restoran, sinema, çocuk oyun alanı, büyüklere yönelik bowling, bilardo, dart oynanabilecek alanlar yer alıyor. Palladium Antakya AVM, özellikle sergi ve tiyatro gösterileri gibi kültür sanat aktivitelerine yoğunlaşıp, Antakyalılara rahat ve güvenilir bir sosyalleşme alanı yaratmayı hedefliyor. 

Antakya yerli ve yabancı marka devleri ile modayı, eğlenceyi ve dünya lezzetlerini yeniden keşfediyor!

Yönetimi ve kiralaması AVM Mfi Partners tarafından yürütülen, 105 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip Palladium Antakya AVM’de; kadın ve erkek giyimden dayanıklı tüketim mallarına, ev tekstil ürünlerinden kozmetiğe ve ev elektroniğine kadar toplam 125 mağaza ve 1. 100 araç kapasiteli otopark alanı yer alıyor.  

Yerli ve yabancı dev markaların proje hayata geçmeden kısa süre içerisinde kiralamalarını tamamladığı ve aralarında ilk defa Antakya’da mağaza açacak markaların bulunduğu Palladium Antakya AVM’de; Migros, LCW, Mango, Mudo, Kiğılı, Mavi Jeans, Derimod, Network, Ramsey, Damat, Fabrika, İpekyol, Adidas, Colin’s, U.S. Polo, KFC, D&R, Burger King, Mc Donald’s, Kahve Dünyası gibi yerli ve yabancı dünyaca ünlü markalar yer alıyor.

Palladium Antakya AVM’den açılışa özel etkinlik yağmuru!

Eğlence ve alışverişi aynı potada birleştiren Antakya’nın en prestijli alışveriş merkezi Palladium Antakya AVM’de, açılışa özel 9 – 13 Ekim tarihleri arasında etkinlik yağmuru yaşanacak. 

Gösteri yaptıkları dünyanın birçok ülkesinde büyük beğeni toplayan Fransız renkli kortej ekibi alışveriş merkezi içerisinde göz alıcı bir performans gerçekleştirecek. Üç gün boyunca iki kemancı gösteri gerçekleştirirken sekiz kişilik bir ekipten oluşan ‘’Canlı Heykel’’ performansı Palladium Antakya ziyaretçileri ile buluşacak. Minik misafirlerini de unutmayan Palladium Antakya AVM, 12 – 13 Ekim tarihlerinde de çocukların sevgilisi dünyaca ünlü çizgi film karakteri ‘’Pepee’’yi ağırlayacak. 



Geri Dön