08 / 05 / 2024

Kırlangıç Evler: KİPTAŞ Gürpınar projesinin adı belli oldu!

Kırlangıç Evler: KİPTAŞ Gürpınar projesinin adı belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçireceği projenin adı Kırlangıç Evler olarak açıklandı.



İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, merakla beklenen KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesinin temelini Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık, CHP milletvekilleri Turan Aydoğan, Emine Gülizar Emecan, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, KİPTAŞ Genel Müdürü Kurt ve hak sahibi vatandaşlarla birlikte attı.

Kırlangıç Evler: KİPTAŞ Gürpınar projesinin adı belli oldu!

“HAYIRLI OLSUN”

Söz konusu projeyle ilgili önemli açıklamalar yapan Ekrem İmamoğlu: “Kentsel dönüşüm, depremle ilgili en büyük tehdidin ortadan kaldırılması anlamına geliyor. Bu noktada da bütün ekibimizle, İstanbul'un 39 ilçesinde etkin bir biçimde sahada çalıştığımızı vatandaşlarımıza duyuralım. Uzun süren, meşakkatli ama ne yazık ki bir bölümünde siyasi bir kısım iradelerin engellemesiyle geciken Gürpınar'daki bu alandaki dönüşüme başlamak, benim belki de en mutlu anlarımdan birisi. Umut ediyor ve diliyoruz ki; İstanbul'da hiçbir çocuk, hiçbir aile tereddütlü bir biçimde evinde deprem korkusuyla yatağa girmesin. Bu büyük bir mücadele. Bu mücadelede bakanlığımızdan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne, ilçe belediyelerinden tüm kurum kuruluşlarını el birliğiyle, dayanışma içerisinde mücadelemizi ortaya koymalıyız. Bu bir seferberlik duygusu gerektirir. Bu duyguyu perçinlemek, geliştirmek adına da her zaman şahsen ben ve bütün ekibim, üzerimize düşen görevi yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Web: http://www.kiptas.istanbul/

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü Gürpınar'a 505 konutluk yeni proje!

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede? KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon!

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar fiyat! KİPTAŞ Gürpınar fiyatları ne kadar?


Geri Dön