29 / 03 / 2024

kiptaş Kırlangıç Evler projesi

kiptaş Kırlangıç Evler projesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçireceği projenin adı Kırlangıç Evler olarak açıklandı.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslime hazırlanıyor!

Yüzde yüz uzlaşıyla hayata geçirilen KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslime hazırlanıyor. Gürpınar'da yükselen Kırlangıç Evler projesi ile yaklaşık olarak 1.200 vatandaş deprem dirençli konutlara kavuşacak.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ile 1.200 vatandaş deprem dirençli bu konutlara kavuşacak!

Teslimler için geri sayımın başladığı Kırlangıç Evler projesi ile ilgili bir paylaşım yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, "Siyasi manipülasyonlarla tam 17 ay geciktirilen projemizi hızla tamamlıyoruz. Yaklaşık 1.200 vatandaşımız deprem dirençli bu konutlarda yaşayacak." dedi.

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler teslime hazırlanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ imzası ile yükselen Pendik Arkatlı Evler teslime hazırlanıyor. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un o paylaşımı...

Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri 2 milyar TL'ye koşuyor!

İsra Group İnş. - Kırlangıç Proje ortaklığında inşa edilen Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri açıklandı. Peki projenin 2023 yıl sonu değeri ne kadar oldu? Emlak Konut GYO hissesine düşen değeri ne kadar? İşte o rakamlar...

İnşaat sektöründe yeni trend! Bu binalar deprem riskini ortadan kaldıracak!

Consera Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şimşek, bir binanın öldürmeyecek ve sürdürülebilir olması için yüzde 20'nin çelik olmasının yeterli olduğundan bahsederek yeni trendin artık çelik evler olduğunu açıkladı. 

KİPTAŞ'ın 2 projesinin teslimleri için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Kırlangıç Evler ve Arkatlı Evler projelerinin teslimleri için geri sayım başladı. İşte projelerin teslimleri ile ilgili detaylar...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslimleri için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de sona yaklaşıldı! Dev proje 2024 Şubat'ta teslim!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinin teslimleri 2024 yılının Şubat ayında gerçekleştirilecek.

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler Mart 2024'te teslim!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından inşa edilen Pendik Arkatlı Evler'in teslimleri 2024 yılının Mart ayında yapılacak. 

Bakan Özhaseki'den çelik ev vurgusu! 9 büyüklüğünde deprem olsa bile yıkılmayacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde çelikten köy evlerinin yapılmasının bilim insanları tarafından önerildiğini belirterek 100 bine yakın çelik ev yapılacağını ve  9 büyüklüğünde deprem bile olsa yıkılmayacak evler olacağını açıkladı. 

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler’de yeni kampanya başladı! Yüzde 20 peşinatla konut fırsatı! 

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni satış kampanyası başladı. Teslimlerin 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirileceği KİPTAŞ Arkatlı Evler'den yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de yüzde 25 peşinatla 0,40 vade fırsatı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler'de yüzde 0,40 vade fırsatı sunuluyor. İşte son dakika detayları...

Kurutmalı çamaşır makinesi fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 14 Mart 2023 fiyat listesi...

Kullanım alanları sınırlı, küçük metrekareli evler için ideal bir seçenek oluşturan kurutmalı çamaşır makineleri; hem yıkayıp hem kurutarak işleri çok kolaylaştırıyor. Peki, Bosch, LG, Beko, Arçelik, Electrolux, Regal kurutmalı çamaşır makinesi kaç TL? İşte detaylar...

kiptaş Kırlangıç Evler projesi Haberi

kiptaş Kırlangıç Evler projesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ile Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan “KİPTAŞ Beylikdüzü Kırlangıçevler Projesi”nin temeli atıldı.

KİPTAŞ'ın resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, söz konusu temel atma töreninde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, en sevinçli anlarından birini yaşadığını dile getirerek, “Umut ediyor ve diliyoruz ki; İstanbul'da hiçbir çocuk, hiçbir aile tereddütlü bir biçimde evinde deprem korkusuyla yatağa girmesin” şeklinde konuştu.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, İBB iştiraki KİPTAŞ ile Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi’nde senelerdir çözülemeyen kentsel dönüşüm sorununu çözen imzayı, 11 Kasım 2020 tarihinde attı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu söz konusu temel atma töreninde önemli açıklamalar yaptı. İşte İmamoğlu'nun o açıklamaları...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, merakla beklenen KİPTAŞ Kırlangıç Evler...