25 / 04 / 2024

Kıvanç Tatlıtuğ, Yalıkavak'tan 800 bin liraya villa satın aldı

Kıvanç Tatlıtuğ, Yalıkavak'tan 800 bin liraya villa satın aldı

Kıvanç Tatlıtuğ'un şansı yaver gidiyor. Bodrum müdavimi olan ünlü oyuncu, Yalıkavak'tan 800 bin liraya süper lüks bir villa satın aldı. Geçen günlerde Tatlıtuğ ile birlikte görülen Azra Akın ise, tekrar birlikte olduklarını doğruladı



Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yıllardır yaz tatili için geldiği Bodrum'dan sonunda bir ev satın aldı. Ünlü oyuncu, artık tatillerini Yalıkavak sırtlarındaki deniz manzaralı dubleks villasında geçirecek. 2009 yılında Sinpaş Lagün Evleri'nden 1.3 milyon liraya süper lüks bir villa alan Tatlıtuğ, geçtiğimiz sene Londra'da 400 bin euro değerinde bir ev satın almıştı. Tatlıtuğ'un İstanbul Gümüşsuyu'nda ve Göcek'te de evleri olduğu biliniyor. Öte yandan Tatlıtuğ, iki yıl önce ayrıldığı sevgilisi Azra Akın'la geçtiğimiz günlerde Bebeköy Mac Spor Salonu'nda el ele görülmüş ve ikilinin yeniden birlikte oldukları iddia edilmişti. Azra Akın, üç buçuk yıl boyunca büyük aşk yaşadığı Tatlıtuğ ile barıştıklarını önceki gün İstinye Park'ta itiraf etti. Bir arkadaşıyla alışveriş merkezine gelen güzel yıldız, 'Biz ilişkimizi doğruladık. Evet beraberiz' diye yanıt verdi.

Sahibinden kelepir

Yalıkavak'taki 1.1 milyon lira piyasa değeri olan süper lüks evi, acil olarak satışa çıkaran sahibinden 800 bin liraya satın alan Tatlıtuğ, ailesi ve yakın arkadaşlarını yeni evinde ağırlıyor.
Akşam/Emin BABACAN


Geri Dön