29 / 03 / 2024

Kıvanç Tatlıtuğ Yalıkavak'ta ev kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ Yalıkavak'ta ev kiraladı!

Ailesine olan düşkünlüğü ile bilinen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’daki iki evini kalabalık ailesine tahsis etti. Kendisi işe eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile Yalıkavak’ta bir ev kiraladı...



Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’daki iki evini kalabalık ailesine tahsis etti. 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet üstündağ, bugünkü köşesinde Kıvanç Tatlıtuğ'un Bodrum’da bulunan iki evini kalabalık ailesine tahsis etmesini kaleme altı. 

İşte Mehmet Üstündağ'ın 'Ailesi için kendi kiraya çıktı' başlıklı yazısı... 

Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’da bulunan iki evini kalabalık ailesine tahsis etti. Ünlü oyuncu, eşiyle birlikte Yalıkavak’ta ev tuttu.

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un ailesine olan düşkünlüğü hep konuşuluyor. Tatlıtuğ, bu kez aile bireylerine öyle bir jest yaptı ki, gerçekten hayırlı evlatmış dedirtti.

Koronavirüs nedeniyle aylarca evde kalıp bunalan aile bireylerini Bodrum’da ağırlayan ünlü oyuncu, onlara iki ayrı evini tahsis etti.
Ailesi rahat etsin diye de kendisi eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile birlikte Bodrum, Yalıkavak’ta kiralık bir ev tuttu.

Geçtiğimiz günlerde denize sıfır konumlu, özel havuzlu, modern mimari ile yapılmış bir taş eve taşınan oyuncunun bu kararı şaşırtmıştı.

Bodrum’da iki ayrı evi olan oyuncu, meğer ailesinin rahatı için bu kararı almış. 4 kardeşi bulunan Kıvanç Tatlıtuğ iki evini, kalabalık ailesinin koronavirüs salgını döneminde rahat tatil yapmaları için onların emirlerine sunmuş. Çok da iyi yapmış, ben de kendisini kutluyorum. Herkese çok güzel örnek olmuş.

Derin Mermerci, Kartal'da 8 milyon TL'ye 8 ev aldı!


Geri Dön