25 / 04 / 2024

Kıyıda köşede doları olanlar acilen bakın! Dolar gümbür gümbür geliyor! Görenler şoka giriyor

Kıyıda köşede doları olanlar acilen bakın! Dolar gümbür gümbür geliyor! Görenler şoka giriyor

10 Ekim 2022 Pazartesi günü dolar kuru son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Dolar kurunda bugün ibreler yeşili gösteriyor. Kıyıda köşede doların olanlar acilen bakın, dolar gümbür gümbür geliyor. Güncel son dakika dolar kuru...



DOLARI OLANLAR ACİLEN BAKIN

Doları olan vatandaşlar, dolar kurundaki son dakika gelişmeleri merak ediyor. Dolar kuru cuma günü açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerinden sonra yükselişe geçti. Piyasaları alt üst eden dolar kuru ekonominin gündeminde yer almaya devam ediyor.

Dolar/TL bugün alış fiyatı 18,60 TL, satış fiyatı ise 18,67 TL seviyesinde işlem görüyor. Euro dolar paritesi bugün 0,9726 seviyesinde işlem görüyor. Dolar endeksi ise 112 bandında hareket ediyor.

Kıyıda köşede doları olanlar acilen bakın! Dolar gümbür gümbür geliyor! Görenler şoka giriyor

PİYASALARDA BU HAFTA 

Bu hafta  küresel piyasalarda izlenecek verilerin başında Fed'in toplantı tutanakları ve ABD'de enflasyon rakamları bulunuyor.

 IMF'nin Dünya Ekonomik Görünüm Raporu yine önümüzdeki günlerde küresel piyasalarda yakından takip edilecek verilerden biri olurken iç piyasada ise işsizlik verileri, konut satış rakamları ve Merkez Bankası'nın piyasa katılımcıları anketi takip edilecek.

Haftanın ikinci günü  (11 Ekim 2022 Salı) Uluslararası Para Fonu (IMF) Dünya Ekonomik Görünüm raporunda küresel büyüme tahminleri belli olacak. Bilindiği üzere IMF Temmuz ayında 2022 ve 2023 için küresel büyüme tahminlerini düşürmüş ve IMF  Başkanı Kristalina Georgieva geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak küresel ekonomide resesyon risklerinin arttığına yönelik uyarılarda bulunmuştu.

Dolar kahini Selçuk Geçer rotayı çizdi: Önce 21, sonra 30, en sonunda ise...

Dolar bugün ne kadar? 9 Ekim 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Geri Dön