26 / 04 / 2024

Koç İnşaat Gaziemir'de otel projesine imza atacak!

Koç İnşaat Gaziemir'de otel projesine imza atacak!

Koç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Koç, İzmir'e kazandıracakları yeni yatırımlarının iş seyahatleri yapan kişilerin ihtiyaçlarına yanıt vereceğini söyledi. Koç İnşaat, Gaziemir'de bir otel projesine imza atıyor.



36 yıllık geçmişiyle gayrimenkul sektöründe faaliyetlerine devam eden Koç İnşaat, Mia Residence ve Doğa Park projelerinin ardından Gaziemir'de bir otel projesine imza atıyor. 2015 ortalarında tamamlanması öngörülen projenin, 76 odalı bir iş oteli olması hedeflendi. Toplam 10 milyon dolara mal olması planlanan otel, ulusal ve uluslararası toplantılara ev sahipliği yapacak.


Şehir merkezine yakın

Koç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Koç, İzmir'in en hızlı gelişen bölgelerinden Gaziemir'de, Akçay Caddesi'nde hayata geçirilecek projenin yeni fuar alanına, havalimanına ve şehir merkezine yakınlığı ile ön plana çıktığını dile getirdi. Koç, otelin çevre yollarına bağlantıları sayesinde gerek iş seyahatinde olanlar; gerekse tatil yapanlar için iyi bir seçim olacağını belirtti. 76 odası bulunan otel projesinde odaların yoğun iş seyahatleri yapan kişilerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlandığını söyleyen Koç, "Özellikle iş yaşamının beklentilerine cevap verebilecek şekilde tasarlanmış toplantı salonları, gala yemeği, toplantı, konferans veya kokteyl için misafirlerin istekleri doğrultusunda düzenlenebiliyor" dedi.


Asistan hizmeti

Koç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Koç, "Yüksek teknolojiye sahip görsel ve işitsel ekipman, business center, tecrübeli profesyonel ekip ve kişisel asistan gibi hizmetlerin yer aldığı toplantı salonları sessiz ve rahat bir çalışma ortamı sunacak. Yoğun geçecek günün stresini atmak için ise fitness alanları, lobby bar ve restoranlar tüm misafirlerin hizmetinde olacak. Otelde, İzmir'e özgü gurme lezzetleri tatmak eğlenceli vakit geçirmek isteyenler için restoran alanları, kahve veya serinletici bir aperatif almak isteyenler için zengin içerikli bir mönüye sahip lobby barın hizmet vermesi planlanıyor. İzmir'in en değerli yerlerinden biri olan Gaziemir'de benzersiz bir konaklama, eğlence ve toplantı imkanı sunacağız. Otel mimarisi ve hizmet anlayışı sayesinde misafirlerimize kendi evlerinde konaklıyormuş hissi vereceğiz. Otelimiz, kısa dönemli iş seyahatlerinin yanı sıra uzun süreli konaklamalarda da en üst düzeyde konforu sağlayacaktır" diye konuştu.


Yeni Asır


Geri Dön